valborg

ja då var de valborg, ska snart iväg till pappa sen vidare till nicke i rutvik å festa :) fårse om de bär av nån annanstans sen. vi hörs!


men fy fan vad allt suger

ja fyfan. valborg imorn då, å alla ska på krogen förutom erica å hanna.. va fan ska vi gööra? ingen fest finns de heller..... allt suger ju fan :o har typ lust att va hemma med mamma imorn.
nåja lite gladare tankar är att jag shoppade lite idag, ett nytt svart linne från gina å en mascara, ett par trasiga ljusa jeans, och ett par vita tygskor :) fårse om jag behåller de. men är rätt nöjd iaf :D
sen nu ikväll så kom johanna så gick vi å sola å  sen har vi bara chillat hos mig med greys anatomy. :)

hör av er imorn! :) pussss



ta dig i arslett

igår va ja till tandis, och fick veta att ja skulle ha tandställningen ytterligare 1 mån, pga att dom skulle göra nå avtryck av mina tänder för ja ska få nån sak sen när ja tar bort den osvosvosvosvovovoso. less dö dra åt fan.
idag så hade jag sovmorgon skönt som fan sen lite skola, sen hem och tog mig några plättar å såg på TV, sen kom syster å förklara lite samhällsekonomi skit till mig.
ska försöka plugga nu..... hatar de. vet inte hur man gör typ.

nåja valborg på tors (N) suger ju inte lite hårt. inte på bra humöör. allt kan fan dra åt helvete


glasss (Y)

lång dag idag.. 8-17 . på hålet gick vi till dagobert sen köpte jag en glass :D så satt vi ute i de fina vädret :) men vart jävligt less att vi va tvungna att gå tillbaka till skolan för att ha lektion till 5.. de va pissjobbigt. hade velat steka hemma ju. nåja imorn så har jag kort dag har jag bestämt. ska egentligen typ gå till 4 lr nå, men ska gå hem vid 11 :) de blir najs, hoppas de är fint väder då :) sen på kvällen vet ja inte riktigt vad som sker.
nu blir det TV. tjohej


pluggish

SOOOL, älskar dig :) gick hem tidigare från skolan idag, la mig på balkongen å soolade :) fuck vad häärligt. sen så har jag pluggat endel.. eller gjort läxor, hatar ordet plugga. har fan gjort klart psykologi rapporten, starkt gjort av mig. fast hur bra den är är ju en annan femma :p
åt just med mamma, och nu kollar jag på väänner, ska snart gå i duschen :) sen sova typ.. haha grymt trött. försöker ändra mina rutiner, ska inte sova på eftermiddagarna :) å lägga mig tidigt istället.. annars ligger jag typ uppe till 12-1-2... skit jobbigt så är man död på skolan.

Vänner, älskar programmet så jävla mkt :)


hehe

blondinbella

hejhopp. idag var skolan rätt chill, men ändå jobbig. 2 lektioner borta på slutet. så de va skönt iaf. kl 1 gick vi på blondinbellas föreläsning i SF, den var ganska bra faktist, fattar inte hur hon har så mycket energi och orkar vara så aktiv helatiden. jag sover typ varje dag efter skolan... och man kände sig helt kass när hon stod å prata om sitt företag och bloggen osv. själv orkar man ju ingenting. och hon pluggar å är värsta plugghästen. kände sig svin kass :D hahahaha. när jag pluggat en timme typ så måste jag vila eller sluta :o nåja nog om det. de va iaf trevligt att lyssna ;p
sen efter de så gick vi igenom några affärer snabbt, eller en typ. sen vandra jag hem i solskenet :) la mig på balkongen en stund å fick mig lite solvitaminer :D hahah.

imorgon blir det school again. ja vad annars? haha. sen efteråt i mitt otroligt händelserica liv så blir de säkert en nap, även fast jag typ inte vill så somnar jag ändå.. irriterande. men iaf, efter napen där så blir de nog att fortsätta på psykologi rapporten som ska in imorn haha. och har tusen andra grejjer också, men vi tar väl en sak i taget :)
nu ska jag kolla lite tv och läsa lite ur engelskaboken (annan läxa).

(Y)


?

vad hände med lovet? de bara försvann..
nåja. skolan idag då, hade typ ganska roligt för en gångs skull :D jag johanna jossi å vanessa gick ut så stod vi å skratta oavbrutet av typ ingen anledning alls, hade grymt kul. sen så höll de på så lite hela dagen, skratta som åt ingenting :) ja livet kanske :) så komiskt. efter skolan som slutade ca halv 5 så gick jag förbi face och lämnade in mitt presentkort som ja glömde ge när ja va å sminkade mig, trodde jag hade gett in de men så hitta jag det hemma. klant arsle.
haha.. är fan en jävla dum jävla klant alltså, fick ett papper av livskunskapläraren så tog jag de i handen på vägen ut, men tappade de på vägen ? så när ja skulle ut så fundera jag vart jag hade de, så gick jag tillbaka så hade hon tagit upp de, haha fyfan är i min egna jävla konstiga värld. märker inte ens när saker flyger ur händerna.
nåjanåja, imorgon så ska vi på blondinbellas föreläsning?  hahaha, bara för att de skulle vara kul å se. missar en lektion typ, nice :D sen efter skolan så måste jag ta tag i pluggandet än en gång... bläää. vill verkligen inte. ska ha in en rapport på onsdag, har inte ens börjat. kul.



fan va fin man va där :D brun å fin i håret. ser ut som en trasa nu.

seg dag..

igår så festade vi =) först liten stund hos hanna sen till jocke men vi drog rätt snabbt till måttsund sen drog vi tillbaka till jocke av nån anledning?  vet inte riktigt va den va :p sen så for jag ut en sväng med sara å co, vi käkade på max, de va jävligt gott (Y) sen skjutsade dom hem mig vid 3 tiden. gick å la mig direkt, var så jävla trött :)
idag har jag inte gjort mkt låg i sängen till kl 1, sen gick jag upp kollade på tv käka osv. sen  nu på efter middagen så for jag till mamma, vi skulle äta middag åde med syskonen osv. nu ligger jag i sängen å ser one tree hill :) ikväll blir det att chilla på som fan :) är helt slut i kroppen. skulle behöva göra läxor som vanligt, men orkar inte det.
hejs :)

buss till jocke. jag å min cooling


lovet slutt...

idag vaknade erica vid halv 12, gick upp och åt frukost osv, sen skjutsa pappa mig till mamma, chillade med henne ett tag sen gick jag å träffade tjejerna på stan, sen gick jag till face och skulle bli sminkad :) vart ganska nöjd, hon tog mörka ögonskuggor i svart,och grå brunt, och sotade det som. men tycker att jag kan bättre själv nästan haha ;p man gillar ju nästan bäst hur man gör själv och de som man känner sig bekväm i. men det var roligt att prova på att få bli sminkad av någon annan :) fick även lite prudukter för 400, men fick bara med mig ett rouge och en consiler, de va så jäävla dyrt :S trodde det skulle bli mera saker. menmen :p
sen efter de så mötte jag upp tjejerna igen, så gick vi och tog en latte :) mums. sen nu kom jag nyss hem typ, och ska snart äta middag med fader :) bror skulle och äta middag någon annastans och sedan festa.

:)


sunny day

underbart väder idag igen :) johanna sov här inatt, de va väldigt trevligt :) först så sa vi att de skulle bli en tidig kväll för vi tänkte gå på stan idag. men så prata vi om så mycke trevligt å roliga saker så de blev en ganska sen natt typ, somna väl kanske 4 lr nått. så sov vi typ till halv 1. inge stan idag heller blev de. sen har vi bara legat å solat, haha var tvungen att ha solskyddsfaktor idag :p helt stört. sen så följde jag henne hem och sen gick jag hem, för att få en prommenad i de fina vädret =) dock inte lika varmt som på min baksida, blåste rätt mkt på vägen. Sen kom jag hem, tog mig A-Fil med banan i och två hårdbrödmackor ;p ska försöka va nyttig nu igen, påsken är ju över. fårse hur de kmr gå me den saker, klarar de inte så bra när jag är här hos pappa för han har alltid massa gott. men har typ motionerat varje dag, gått prommenad gjort lite övningar här hemma :D haha.
vad händer ikväll då? NADA typ. josse å hanna ska toffa som vanligt nuförtiden ? å jag å johanna lär väl vara med varrandra antar jag ;p blir väl att chilla på hos nån av oss. de va prat om bubbel här kanske :) fårse hur det blir. Nu framöver ska jag bara ta de lugnt, (nähä). ska gå och lägga mig i soffan och kolla lite TV :) pusss

beearnd

haha, så har man bränt sig, vilket skämt :D helt röd på bröstet, jag å johanna låg ute flera timmar igår, aldrig trodde man att man skulle bränna sig :o men så blev de. idag låg jag en liten stund men sen kom molnen, gick på prommis också i ca 1 timme lite mindre kanske ;p annars har jag inte gjort så mkt idag, känner mig trött 24/7 ? :S fattar inget. får aldrig sova känns de som. somna rätt tidigt igår vid 1, och sen på morgonen börja bror å pappa leva om typ vid 7 tiden, dom jobbar, vart jävligt less trodde inte de va sant, sen skulle jag egentligen på stan där vid 12 men jag va så jävla trött så orkade inte. och nu är ja också jävligt trött, vet inte vad jag ska ta mig till ? får aldrig sova i de här huset.
haha nåja, nog om sömnproblem. Ikväll blir de nog att vara med johanna kanske hanna å josse också, fårse hur de blir med den saken ;p  de här lovet va inte lika chill som förra, känns inte ens som lov, kanske om de varit 2 veckor!

Itz

fan vilket drömväder de var idag! jag och johanna har legat och solat på altan, fick fan färg! :) jävligt nice. sen kom hon nu ikväll också så har vi sett på TV var och träffade josse som skulle och itza. nu sitter vi här framför datorn å lyssnar på lite musik. imorn blire stan med elli och johanna :) om de inte är svin fint väder, för då ska jag sola :D

söndag :)

hallåj, idag har jag städat i flera timmar på pappas jobb, grymt äckligt å skitigt var det! men behövde pengarna :)
sen har jag bara tagit de lugnt och ätit middag åså. ikväll så ska jag och se fast and furious!! äntligen, har velat se den svin mkt men har inte haft nån som velat se den. så de ska bli kuul :) skulle först va me hanna josse å johanna, tveka om jag skulle fara å se bion, för hanna hade tydligen smaskiga händelser att berätta ;p och så vill jag träffa min älskade johanna :D men de får bli imorn ist, då ska vi på stan :) om de fortfarande gäller? ;p
nåja, nu ska jag börja sminka mig lite, vi hörs :) pusshej

Påskafton

hejhej :) Går kvällen var inte så lyckad! Först så va vi hos elin kom dit vid halv 11 kanske, sen vart de bara kaos av allt, for hem tidigt iaf vid 1.
idag så har jag först tagit de lugnt här hemma sett rädda willy 3, och sen gick jag ut och gick, gick förbi mormor, satt där å fikade lite nån timme, sen gick jag hem igen och nu sitter jag här :)
ikväll vet jag inte vad som händer, alla ska toffla typ, så blir väl kanske att va hemma själv, kanske slår upp ett bubbel lr nå :)

gladpåsk

långfredag

hoho, igår så hade jag jävligt kul :D först så drack vi några hos mig å sen skulle jag å hanna gå till max och äta men vi hamna på allstar :S vad hände med de. hahaha. träffade även sara där :) hade fan svin kul även fast de va lite hög ålder där haha. ikväll ska jag mysa på som fan, ska ladda upp med bubbel bad och massa gott, pappa har köpt massa slisk :) blir en seg fredag, långfredag haha. 
ha de så bra så hörs vi hejdå :D


skärtorsdag

hejhej :) idag fick man lov då! :) mådde inte så bra imorse så det blev inge skola för mig.. börjar bli lite piggare nu :) fårse om jag stannar här hos mamma eller om jag far till pappa ikväll? beror på ;d
sitter och lyssnar på musik, black eyed peas - boom boom pow , haha den va ju bra:D  youtube är helt cp så gick in på nån annan sida, savemp3.net, funkade bättre :)
idag ska jag nog bara ta de lugnt kanske gå en prommenad, kvällen är ett frågetecken fortfarande.

gladpåsk, hejs :)


hehe

livet suger for the moment! alla ska på krogen imorn, hanna livet suger fan utan krogen, hahahaaaaaaaaa. å johanna som har de så bra, helvete unge!! Får hoppas på att det blir en mysig kväll hos mig då, vi ska kanske basta bada osv jag hanna kanske josse? ja kvällen är ett frågetecken, så vi fårse vad som sker, men vill iallafall hitta på något roligt! gärna med alkohol inblandat :)
ikväll har jag varit grymt less på en uppgift som vi har i lpl, vill döda någon för jag är så arg över den. den kan döö!!
nåja, imorn slutar vi kl 2 väldigt skönt! under påsklovet har jag såklart massor att göra jävla piss skit helvete va arg jag är. psykogoli läsa 2 kapitel, psykologi rapport, samhälls skit, engelska bok, å säkert nå annat, blir galen vill inte.
en dyster onsdagskväll som kan dra åt helvete.


gammal sommar mys hos mig 08. kan lova er att dom här tjejerna är inte att leka med, helt jävla crazy frogs

Påsk

snart är de påsk då :) ska fara till pappa hela påsklovet, passa på att övningsköra en massa och de :) och han har väl laddat upp med massa påskgodis som vanligt så blir väl att trycka de hela lovet.. kommer rulla fram till skolan sen.
idag har jag bara varit i skolan, hade sjukt kul på samhällsen :D kunde inte sluta skratta.. resten av dagen har sugit hårt, känner mig jävligt arg av vissa orsaker, skulle kunna döda någon känns det som.. är sjukt less på skolan också, och att man går till 5 på torsdag, men de ser vi ju hur de blir med den saken. imorgon blir det prov i idrott och psykologi :/ fårse hur det går. Ikväll blir det att kolla igenom det och kanske plugga lite på de, annars bara kolla på tv och ta det lugnt :)
LOV SNART LÄNGTAR!!!!

gladpåsk :)


älskar dig, skulle inte kunna klara mig utan dig nu (L)


Söndag

blev less på utseendet på bloggen så de fick bli så här :) svart å mysigt!

i helgen har det inte hänt så mycket typ, i fredags drack vi, men ganska jobbig kväll ändå. (punkt punkt)

sen igår så mös vi hos mig jag johanna josse å hanna =) såg massa filmer osv :)

idag så har jag övningskört en massa, gick super bra (Y) . sen så skotta vi fram altanen å satt och solade dära =) mysigt. sen så vart det en svin godmiddag, wook me nudlar å massa tjaffs å fläskfile :)
imorn äre skola, inte nått att hurra för..


RSS 2.0