fredag,lördag,söndag


sandra jossi johanna stina å jag innan chris brown.

igår kväll var jag med dessa tjejer -stina, vi såg let's dance å hade de mys :) sen blev elli å jossi trötter å gick hem, då for jag johanna å sandra till kru på björx, de skulle tydligen vara "fest" dära, haha de har man hört ofta. men där satt 6-7 filurer å drack kungs, de va trevligt att träffa josse å hanna-de va längesen, men vi for hem tidigt kanske vid 1 tiden, kom min bror å vicke å hämtade mig å johanna. for hem å soov då :)

idag så har jag sovit till halv 1 :S pluggat NK redovisning sedan, och nu chillar jag bara, och ska göra resten av arbetet imorgon. ikväll så ska vi typ vara i saras farmors lägenhet i stan, och ta de lugnt? :) typ mysa osv! är inte festsugen typ. så de blir chiiill. men vill inte att de ska bli söndag för då måste jag plugga å sen på måndag ska jag redovisa i NK på morgonen i 45 min :S helt sjukt...

aja, hoppas ni har en trevlig helg! pusshejdå :)


home sweet home..(not)

jaa nu är man då hemma i luleå igen, de märks. inget å göra på dagarna förutom skolan.. stan är typ 100 meter lång å 50 meter bred. man har kollat igenom hela stan på typ en kvart. de suuger! vill tillbaka till sthlm :( så mkt mer å göra å så mkt roligare.

och som ett plus på de så är jag sjuk nu också..men imorn blir de nog skola trots allt. måste hämta hem massa saker, läxor, puss på de också. nä nu känner jag mig inte på topp precis :S jobbig känsla. får hoppas att de blir bättre nu snart!

ha en trevlig dag idag :) hejs

nå bilder från sthlm.


elli å jag innan chriiis brown

jag å johanna första dagen, donken.

jag å stina på tåget dit.

johanna å jag innan chris.

CHRIS BROWN OCH STHLM

hej!!! asså nu kommer ni bli avundsjuka, jag å sandra såg chris brown på stan i sthlm, 5 meter ifrån! fyfan :)

nåja, sthlm var svin roligt! shoppade inte allt för mkt men lite iaf ;P vi gick mest på stan, å sen på fredagen var de ju chris brown! fyfan asså, ca 13 000 pers, å så jävla roligt de var, sitter å kollar på youtube nu på klipp från de haha :p å när han var på plattan å tog av sig tröjjan! fyfan man dog ju nästan.
donken varje dag också, så nu blir de å köra nyttigt!

nä, de blir en resa jag sent kommer  att glömma!!
idag kom jag hem kl 7 på morronen med tåget, kom hem å somna direkt ! vaknade kl 4, å nu ser jag tv å ska bara ta de lugnt är sjukt trött, knappt sovit nå på resan ju.

hade så bra hejs :) kolla chris brown in sweden på youtube.

chris brown/sthlm

heej :) idag är de väl lite bättre, men fortfarande lite less :S
men de blir nog bättre imorgon, för då far vi tjejer här i från!
CHRIS BROWN NÄSTA!!  STHLM shopping OSV! far imorn kl 8 på kvällen med tåg. skola först då... de suger ju.

nåja, de här blir nog sista inlägget tills söndag då jag kommer hem. imorgon blir de nog stressigt, måste göra klart de sista. vi hörs på söndag! ha en trevlig helg ;)


just want to run to the end


idag vill jag bara gömma mig..

den här dagen har inte alls varit bra! för det första så var det skola, för de andra så fick jag världens magkramp i slutet av den å va tvungen att akut gå hem, å för de tredje så är jag inte på humör alls och känner mig lite deppig.. :/
Så BU för den här dagen. hoppas starkt på att de blir bättre imorgon! usch..

ligger i sängen å ser 2 ½ men, så får man skratta lite iaf!

hejhej

hejhej :) igår var de då lördag, vi festade på hos limpan på skurholmen :) det var grymt kul :) alex skjutsa hem oss ca halv 4 å då gick jag dirr i sängen!
idag har jag sovit till ca 1, jag å mamma har chillat på här hemma, sen gick vi till jv å köpte maat, goott var de. Nu ikväll borde jag egentligen gå å träna men dom stänger kl 8, så de va försent. Blir att kolla nån film å ta de lugnt, måste tvätta allt jag ska ha med mig till sthlm också, så måste ge mamma tvätt. För på onsdag kväll far vi ju! :)
Imorgon blir det skola, sen ska jag till pappa å hämta pengar för resan, å nå kläder som jag har där, och en resväska :) hoppas man hittar nå jävla shopping i sthlm då, de borde man ju fan göra annars är de ju konstigt ;p

bilder från igår


johanna å elli sjunger singstar


dansar till mackarena, tror ja ;p


nån smygfotar mig


sandra å jossi, så söta!

feest, lördag


nyårs bild

passade bra, för de är fest ikväll :) Vi ska börja med att vara massa tjejer och sen får vi se vad som händer ;p ska bli väldigt trevligt å ser fram emot dee :) ska snart sminka mamma, hon ska iväg och äta och sen nån teater.
igår var de fredag, var bara hemma och tog de lugnt, såg lets dance med mamma och så ;p

ha en bra lördag ;) hejs

helgen är nära


           sommarbild johanna och jag :)

hejhejj allihopa :) idag är de då torsdag och jag började inte förrän halv 1, jätte skönt att få sova på morronen, men somna även sent på eftermiddagen :S hur kan jag vara så trött? borde träna ist! idiot erica. nåja, sen ikväll har ja inte gjort nått alls, kollat tv, som vanligt.. imorron är de då fredag!! blir chill mys säkert, med lets dance haha ;p för sen på lördag är de FEST! fårse om jag dricker ;p ska bli kulkul! ser fram emot de!

ha en trevlig helg alla! :) pussss

onsdag..


       idag var de kallt ute!

skola då först, hann ta en ego bild.
Började kl 12, skippade idrotten, orkade verkligen inte gå på den. gick till skolan 20 i 12 och då hade vi engelska när jag kom dit, de va rätt chillt, vi gjorde någon uppgift och pratade betyg, låg på VG, måste bara hålla mig dära, vafan kan man inte bara få de säkert. lärarna ska alltid vela så mkt. nåja, sen hade vi samhälls, började med nå nytt dära, verkar hyffsat, inte lika jobbigt som allt annat iaf, lite glatt i de iaf. sen gick jag hem, slutade kl 3, hem åt lite sen soffan nästa, såg på tv asusual, och har gjort de hela kvällen, mamma har gått å jobbat natt så ensamt igen.. men klarar mig väl :)
imorron börjar jag halv 1 ! vadå skööönt. grymt skönt. men sen på fredag börjar jag 8:15, så då blir de en stor kontrast..

ha en skön kväll :) hejs

vaardag






         bild från kroatien 08. vill utomlands nu!!! :/

Nåja, idag har det varit skola, redovisningar för de mesta, i data och IOS. De gick väl hyffsat. Och prov i morse i Skapade verksamhet, de gick väl sisådär.. haha. Slutade 20 över 2, min tidigaste dag. Gick hem och åt lite pannkaka, slog på Tvn och sen somnade jag. När jag vaknade kollade jag tv och njöt av att inte ha några läxor. Och nu ikväll blir de väl att se någon film på TV. kul liv...
imorgon skola som vanligt, sen gymmet!! seriöst.. blir less på mig själv som äter slisk helatiden! börjar bara må illa :S men äter ändå. Så imorn börjar träningen så man känner sig lite fräsh tills Chirs brown! ska dit nästa helg! far på onsdagen med tåg på kvällen med tjejerna! ska bli grymt roligt att få göra något sådant! ;p och att få komma bort från luleå lite!

ha en mysig kväll :) hejs

heelgen

 
                      still in my pyjamas and will be for long.
nåja, igår var de lördag, då festade vi :D hos nickes kompis jocke på malmudden. De var roligt och trevligt! sjöng singstar och lite sånt :) jag och johanna gick hem vid 3 tiden, från malmudden till stan, johanna sprang till sin buss och hann med den! go girl, haha :) Jag gick hem till min gata i stan och tvättade bort sminket och gick direkt i säng! jävligt skönt! meen va jäävligt full å uttorkad, drömde om vatten säkert 5 gånger inatt. och massa andra sjuka drömmar, haha. bl a om att jag va på en flotte och massa späckhuggare va runt om mig :S haha vafan. När jag vaknade gick jag till köket och drack två stora glas med vatten, ni förstår inte så gott det var! och så gjorde jag mig två grova mjuk mackor med skinka på :) och nu är jag i sängen och kollar på nått program på 5an om feta ungar. och har datorn i sängen såklart. Kommer nog spendera resten av dagen/kvällen i sängen/soffan haha... kul liv :D nämen är lite bakis så vill bara dega haha! ska gå och köpa mig chips sen och se på nån film i 3an ikväll kl 9 :) prova dom nya chipsen! toasted garlic! rostad lök haha;p dom va fan svin goda!
aja, nog om min deg dag med chips, hoppas ni haft en trevlig helg! vi hörs hejs :)

Lördag

sliten lördag

En sliten lördag är det idag. Somnade kanske vid 3 inatt och vaknade 1 idag, grymt slut och trött! efter bara två dagar i skolan. hur fan ska nästa vecka gå? hatar att vara så tröött, vill kunna ha energi till att träna också..
Nåja, ikväll så vet jag inte vad som händer, vet inte om jag vill hitta på något eller bara ta de lugnt? inga känslor just nu. Så fårse hur det blir :)

pussss

Let's dance



Dagen har varit grymt jobbig, skola från 8:15 till 16:30, en jävla fredag! Somna en liten stund när jag kom hem, sen kom mina tjejer till mig så såg vi på let's dance med godis oosv ;p efter let's dance så lyssna vi på lite musik å fula oss lite, haha. nåja, de va väldigt trevligt, hade grymt kul!
Sandra har fixat med min blogg och gjort den till mig idag :D tack sötnos! va ju helt mobbad utan en blogg hahah. men nu är de fixat som sagt ;D

Nu har tjejerna tagit bussen hem och jag sitter i min säng med datorn i knäet och kollar på TV, en film med robert de niro, han är ju grym!
Har inte sovit mycket inatt och de blev bara en liten nap på eftermiddagen, så hoppas att jag somnar tidigt inatt! Mamma jobbar natt också, brukar va svårt att somna då, helt ensamt.. och kan erkänna att jag är mörkrädd, hahah.

Nåja, hoppas ni har en trevlig fredag kväll :D haha. hejs :)


RSS 2.0