pdol nästa

vad har man gjort ? solat å motionerat. läst ut körkortsboken. och betalat resan till Turkiet :)
nu i helgen blir det PDOL, tror att vi bara tänkte gå på lördagen :) måste in till stan imorgon och köpa mig något att ha på mig! panik!
men vi ses där då!


trästocks. finns mer på pixbox på josefinef .


trästocks!

jävlar oförglömlig resa, hahah! ja vad ska man säga, sjukt kul var de, men också lite grejjer som inte borde ha hänt, men som ändå händer. haha. nåja då tar vi pdol nästa!

bilder får komma senare:)

ikea

igår var jag och mamma till ikea, hittade massor av grejjer :D otroligt nog så gör man alltid de. sen gick vi på några andra affärer så fick jag ett par solbrillor å en sport-bh ;P haha.

idag vet jag inte vad som händer, känner mig väldigt rastlös..

sommar å sol

nu känns de som sommarlov :) solat hela dagen, fått sova länge och bara chillat på. igår så spelade vi tennis, svin kul :D men vi sög hårt som fan, men ändå kul ;p blir fler sånna nätter :)
är ensam hemma hela veckan, eller tills på fredag. så känns lite ensamt så här på kvällskvisten ;p haha. men skönt att ingen stör en på morgonen iaf :) imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog att städa på pappas jobb, fara å träna skulle jag också behöva :) fårsefårse!


vinter


juste höll på att glömma bort, den 16 augusti drar vi till turkiet :D vi bokade in mig igår :) var osäker först om jag skulle med, orkade inte slösa så mkt pengar, men man lever ju bara en gång tänkte jag sen ;p

hemåt imorgon!

Nu är jag och johanna less på att vara ute med båten. så vi har bestämt att vi ska åka hem imorgon istället för måndag :) vad ska man göra i töre liksom ? så lika att fara hem direkt ju. ska bli riktigt skönt att få sova i sin egen säng och ha utrymme och ingen som stör en när man sover! för om en vaknar i båten så vaknar alla.

Igår så blev de inge stan, om man nu kan kalla de stan här i kalix, haha. utan vi satt här i båten istället och pratade och hade de trevligt, med fader och dom. sen idag så har vi stekt hela dagen här på bryggan :) äntliiigen sol! känner att de bränner i ansiktet nu.. snart ska vi börja grilla kött osv, kan de bli bättre? tror inte de ;p

biilder


en glad erica


vi har ju inte visat nån bild på båten?


igår när vi satt och åt på bryggan, hur fint är inte detta?


johanna steker (Y)


/Erica :)

Kalix

Ja då var vi framme i Kalix kommer bara närmare och närmare Luleå, skönt! Nu börjar jag få hemlängtan och Erica med. Har varit ute en vecka om det hade nog räckt. Men imorgon ska det bli SOL! åh så härligt. Har ju som sagt inte sett mycket av den på hela veckan så äntligen får vi steka lite. Då står vi nog ut till på måndag också.

Just nu sitter vi hos pappas kompis, Sören, och ska sova här en natt medan de andra i eskaden sover en bit härifrån. Ikväll ska vi tydligen ut på stan, är nå på hotellet här i Kalix. Hoppas de blir trevligt. Jag längtar efter en dusch också, har inte duschat på ett tag och idag var jag ute och gick/sprang/jogga i 1 timma och 5 min varav 45 min sprang/jogg. Var riktigt skönt efteråt :)

Erica hälsar alla :)

/Johanna

Ni får fler bilder sen, orkar inte lägga upp dem nu. :)


Seskarö

Då var vi framme på Seskarö. Tog ca en timma att köra hit och jag och Erica låg och såg klart en film som vi påbörja igår under resans gång. Här finns inte heller så mycket att göra, är mulet med lite solglimtar då och då. Erica sitter och målar naglarna och jag gör inget. Är lite sugen på att ta på mig joggingskorna och fara ut en sväng men orkar inte duscha än så kanske tar det ikväll. På någon timma borde David och dom anlända och då tänkte jag och Erica snylta skjuss till Haparanda medan de går på alko, vilket jag inte tror de har något emot :)

Nu kom pappa med lax, ska he in de i kylen.

/Johanna





Frukost

Sitter nyvaken och äter frukost, havregrynsgröt med kanel och lingonsylt och en äggmacka plus lite kaffe. Havregrynsgröt har blivit poppis här i båten så länge det är jag som gör den, haha, dom andra är för lata. Blir ni förvånad om jag säger att det är mulet och duggregn? Nä jag tänkte väl det! Börjar bli riktigt less nu.

Idag beger vi oss till Haparanda, Seskarö, kl 10 går starten vilket är om en halvtimma så vi får skynda oss lite som vanligt. Ska hinna fylla på vatten, gå med soperna och snygga till lite. Igår gick det 120 liter vatten bara här i båtten till att dricka, diska och dylikt, tänk då var man slösar hemma?

Nä nu har jag lite bråttom måste hinna äta klart.

/Johanna






Salta pinnar

Sitter och smaskar på lite salta pinnar och Erica och pappa försöker hitta någon ny cd att lyssna på vi börjar bli less på alla. Jag och Erica har varit ute en sväng och gått, hitta en bänk och satte oss och surra en stund. Riktigt mysigt då solen var framme för en gångs skull :) De är full fart där uppe där alla gamlingar dansar till nå liveband men tror det blir att tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen se någon film. Imorgon bär de av mot Haparanda, Seskarö, ska bli skönt att komma på svensk mark och kunna använda mobilen som vanligt utan att bli ruinerad. Sen på eftermiddagen skulle David och Ante upp till Alko och även komma och hälsa på oss, mysigt! Har saknat att få pussa och krama på honom!

Här får ni lite bilduppdatering. God natt!

/Johanna

Regn, regn, regn


Se så söt pappa är i bakgrunden


Tillslut kom solen!


Erica har fyllt på vatten i båten


Några få tappra, kom fler sen.



Konstigt väder!

Sitter i båten och surfar lite, kollar jag åt ena hållet är det klarblå himmel och sol och kollar jag åt andra är det mörka lömska moln. Vill inte ha regn igen! Det regnade i morse sen började det spricka upp så vi har haft lite sol iaf.

Idag har vi varit på stan en sväng, om man nu kan kalla det stan, var typ 3 bra affärer. Fick iaf med mig 2 tröjor som pappa köpte åt mig, han är för snäll ibland :) Erica däremot hitta ingenting, hon prova en massa men var aldrig nöjd stackaren! Sen gick vi förbi mataffärer och köpte lite mer mat och såklart fick vi stressa lite därifrån för att hinna med på en guidat tur med buss runt Kemi. 2 minuter innan bussen skulle gå kom vi på, turen i sig var inget speciellt och inte så intressant men fick iaf se lite av Kemi och roligare än att sitta still inne i båten. Guiden som prata kunde inte dirket svenska så förstod typ hälften och sen orka jag inte lyssna

Ikväll är de nå aktiviteter typ med allsång och dans plus korvgrillning, kan ju vara trevligt bara dom där mörka molnen inte kommer över oss! Börjar länga hem lite nu, mest för att det inte finns nå speciellt att göra när det inte är sol trodde ju att vi skulle bli bruna! Gymet längtar jag efter också vill köra styrketräning, har ont i senan vid smalbenet så tänkte vila från motionsträning idag iaf får kanske ta en runda imorgon om de är bättre.
Neeeeej, nu börjar de regna, suck! Nu vill jag hem till min älskling.

/Johanna



Vårt krypin där vi spenderar mesta tiden när det regnar.


Torra och rena igen

Då var vi nyduschade och torra igen. Imorse lämna vi Röytte och begav oss mot Kemi, tog ca 2 timmar att köra. Det var uppehåll från regn och solen tittade nästan fram när vi kom fram hit så efter att vi förtöjt båten och jag städat av den lite och fyllt på vatten så tänkte jag och Erica vara lite hurtiga och bege oss ut och gå/jogga. Såklart så hann vi inte långt innan det började småregna och strax därpå öste det ner, vi blev sjöblöta! Men lite mer än 1 timma var vi ute, helt klart godkännt. :) Det är tredje gången jag är ute och motionerar och alla tre gångerna har jag kommit hem blöt, börjar bli lite less. Nu har vi nyss ätit lite mellanmål, Erica ligger och ser klart de sista avsnitten av O.C, skönt börjar bli less på den serien igen nu när vi sett hela säsong 1, pappa blir nog också glad han är ocksåless på att vi bara ser det.

Får se vad vi gör ikväll, kanske tar en tripp mot stan är inte långt. Och till middag blir det fläskfile och potatis, gud så gott med lite ordentlig mat!

Nu tror jag att jag ska lägga mig och läsa lite Body.

Skepparmöte i morse


En trött Erica


På väg på Kemi


Måste ju hålla rent också!


/Johanna


Uppdatering från Finland

Hej,

Har tagit över syrrans blogg för tillfället. Sitter på båten i Finland, Röyttä, och det har varit mulet och regn typ hela dagen. Jag och Erica har nött The O.C. och är väldigt uttråkade för tillfället, vill ha sol och värme! Är svinkallt.

Vi körde över till Finland igår, från Småskär, det var 3-4 meters vågor stor del av vägen hit så inte så roligt att åka över men det gick bra, förutom att jag spydde efter 30 min. Ikväll är det logdans, känns lockande, eller så inte. Blir väl att ligga i båten om jag inte får fingrarna ur arsle och tar mig ut och går eller joggar, men känns så blött och trist ute så vi får se...

Jaja här kommer lite bilder,

Hamnen i Uleåborg.



I Uleåborg





Min snygging, saknar dig älskling!



/Johanna


RSS 2.0