steek (y)

yess, idag fick man steka lite ute i de fina vädret, var ett tag sen man såg solen :) de var nice, meeeen, eftersom att man bor i björsbyn och de står massa hästar på ängen så får man flugor på köpet! inte så jävla nice. så gick in nu för jag vart så jävla less! men lite färg han man få :) har ju legat sen typ halv 12.

nåjaa, igår så var vi hos sandra igen då, hennes päron är ute med husvagnen, vi chillade på där umgicks, så sällskapsresan, grymt jävla kul :D men va en aning trött också så då blire extra kul! sen cykla jag hem, jävligt kallt men de är typ bara 200 meter hem så.
sen blire att fara till mor min :) läser den där jävla körtkortsboken lite då och då, svin trist, står inge vettigt ju. imorn blire jobb !! så himla kul :) not.


bakismys

igår va vi hos sandra å grillade, drack å hade trevligt :) har sovit dåligt inatt så har typ halv sovit hela dagen.. ikväll ska jag till sandra igen, vi ska chilla där ett gäng och flotta :D eller jag ska de iaf! haha.
är alone at home, så grillade mat åt mig själv med rösti å aoli! super jävla gott, och vitlöksbrödet får vi ju inte glömma, blev en super middag :D fårse om jag kanske tar mig en dusch snart men är så jävla död så orkar typ inte ;o varför säger jag ens kanske, kommer inte att orka.
nåja nu ska jag gå och kolla lite tv tills jag ska vandra till sandra :) byebye (Y)

GLAD MIDSOMMAR

hello. idag äre då midsommar, vädret suger ? ikväll ska vi grilla hos sandra å dricka, fårse hur de blir, vet inte om jag är taggad eller otaggad :S känns konstigt. men dricka blire iaf (Y) om man ska palla hela kvällen :D


we were young we were free we were as happy as we could be.

last day

sista dagen för den här veckan! :) grymt skönt, klarat en vecka, nästan. räknade typ ner i slutet av timmen... ville bara hem.
nåja, ska gå och träna snart med min syster:) ska bli skönt, men har träningsverk som fan, men dom säger ju att man ska träna för att få bort den ;p så vi kör på.
imorn äre då midsommar, blir grill å mys å alkohol hos sandy babe. blir nog nice :)

glad midsommar


födelsemärke

Jo idag så var jag ju först på jobbet, de va chill som vanligt, ungarna va söta. osv. sen kl 3 skulle jag till doktorn å ta bort ett födelsemärke som jag har stört mig på länge, de är inte stort utan de går utåt som så jag råka klösa i de helatiden. så nu äre borta! skönt :)
sen när jag kom hem så gjorde mamma kyckling paj, så åt vi å de va svin gott;D sen så duktig som jag är så for jag å tränade, och fick med mig en hanna också, vi körde på hyffsat hårt! "Assss!"
och nu sitter jag hemma och ska ta mig en dusch å sen läsa lite teori ;D

kisskiss


hehe

duktig dag idag :) först jobbet, gick galant, sen hem tog en liten nap å gick sen å tränade :) och sen kom ja hem å började läsa lite i teori boken :D sjukt svårt de där me alla vägskyltar.. men de ska nog gå bra :)
imorn blire jobb igen, sen ska jag fortsätta med träningen ! å eventuellt läsa lite mer i teori boken ;p känner mig svin duktig :D okej de har bara gått en dag, men still :)

jo å snart äre midsommar, de blir nog najs :)


:)

sjukt bra heelg har jag haft :) i torsdags käka vi på waldorf med klassen som avslut, de va mysigt :) sen på fredagen så festade vi hos jennifer, de va sjukt kul :) bilder finns på pixbox = ericaak
igår så mös vi på hos mig, jag stina johanna å sandra, vi såg filmer och käkade tårta ;D och idag så har jag bara övningskört och städat på pappas jobb, och nu är jag hos mamma vi har nyss käkat osv, och snart är de efterrätt, tårta igen (y) gott :) min syrra gick ut från universitetet i fredags så.
och imorn så börjar jag då att jobba, på ett dagis på bergnäset, fårse hur det blir :) men är inte så sugen på att gå upp tidigt och fara hela vägen till bergnäset och vara med snorungar..

<3


sjuk sista skolveckan ?

är de ett skämt eller ? har inte varit sjuk på svin länge, å nu blir jag sjuk sista skolveckan :S nä fy  fan säger jag bara...
nåjaa, igår så sov stina å johanna här, först var vi med elli å sandra också, vi chilla på här hos mig, stina beställde pizza, vi färgade hennes å johannas hår, pratade och hade de trevligt :) sen natten var ju ett stort skämt hahaha. vi kunde inte sluta skämta om en viss grej... men de va kul :) somnade väl ca halv 4, sen vakna vi typ halv 11 och drog oss typ till 11 å började då fixa lite å gick iväg till skolan, där vi fikade med klassen och lekte på gyltsa(?).
sen gick jag iaf hem och la mig och somnade tillslut.. och ikväll skulle jag egentligen sett balen med dom, men orkade verkligen inte kände mig så jävla sjuk.

xoxo (y)


brillerna satt lite knäppt

party like a rockstar

jo igår vart de party :D de va fan trevligt =) först var vi hos elli å började dricka åså, sen skulle hon iväg nånstans så vi gick till mig å drack ännu mera, sen gick vi vidare å drack ytterligare å sen gick vi till kafelino :) okej, de va inte så kul på kafelino men annars  var kvällen kul :) efter kafelino gick vi till max å käkade, de va gott (Y) sen så tralla jag hem efter de, klockan kanske var halv 3 ? ingen aning. sen så sov jag gott ;) fast gick upp å snöt mig femtioelva gånger.

idag så har jag inte gjort så mkt, har gjort snickers kaka till imorgon, vi ska ha picknick med klassen :) de ända vi ska göra imorgon, börjar 12. skönt :) så johanna å co kanske ska sova över hära :D de blir mys!

xoxo gossip gril (hahah)


hos stina för någon helg sen :) (glöm att ni nästan ser nått där nere)

skolan snart slut

(Längesen man skrev här, har varit så jävla trött å grejjer så har inte orkat skriva hära. )

gud vad jävla fantastiskt! snart slut är den, nästa vecka ska vi typ bara fika och leka med klassen å äta på waldorf på torsdag :) sen blir de väl partti på fredagen typ :p har gjort klart typ alla viktiga restuppgifter! känns skönt så nu kan man bara slappna av!
ikväll ska vi å se på balen, eller ja om en timme typ, sen ska vi gå och fika någonstans typ roasters, jag johanna jennifer stina linn sandra å elli typ :) ska bli mysigt, är inte ett dugg party sugen i helgen känner jag, vart för mycket förra..
Nu blir de käk! :)

ha en bra kväll vi hörs :) pussss

lite bilder kan ja väl bjuda från förra helgen :)
först grilla vi hos josse som fyllde år :) sen åkte jag å johanna på crusingen med jennifer å linn :) de va trevligt men de blev nog lite för mkt av de goda.


RSS 2.0