kill me

första riktiga skoldagen idag, bara massa kursintro och skit, har ont i huvudet för allt vi ska läsa och göra, vad fan har jag gett mig in på kan man undra... men försöker att ta en dag i taget!

min helg har varit otroligt lugn, har varit med gustaf och myst på. fick nyss lön men måste ändå spara, känns ju lite tråkigt men sånt är livet. ska ju köpa en telefon så vill ha kvar lite pengar efter det... 

ska bara ta det lugnt ikväll och äta blåbärspaj som mamma bakat. jobbig dag imorgon, 8.15 - 16.15


äntligen!

har inte haft internet på några dagar nu, stört skönt att det är tillbaka! :) man känner sig lite handikappad utan.
Nu har skolan startat igång, första dagen var igår och det var väl bättre än förväntat. Men nästa vecka blir nog tuff, då vi börjar med själva kursen.... vet inte om jag är så taggad till det. känns lite konstigt att plugga med 35 åringar osv... men det blir nog bra :)

fick min lön igår, den satt bra! ska köpa mig en ny telefon, det förtjänar jag :) htc, iphone eller samsung är jag sugen på!

träning på g nu, hejs!

hej ge mig ork

Idag har jag verkligen ingen energi alls. inväntar bara morgon dagen, då jag ska få saker gjorda! måste på stan och fixa lite grejer.

Men nu satte min bror mig i jobb.. ska gå ut med den där jävla hunden. det är inge roligt att gå ut med han längre, för han är så jävla jobbig, han bara drar i kopplet och är olydig.. det får bli en kort sväng!

En stor PUSS till min älskling <3

varma mackor

har varit duktig både igår och idag, idag har jag stekt hela dagen sen så städade jag på pappas jobb, inte gjort det på hela sommaren så det var ganska så skitigt, men pengarna rullar in.

har just gjort mig varma mackor, väldigt gött! och nu ska jag se ifall det går någon film man kan se, sen blir det att sussa. har planerat stek imorgon!

hej

måndag idag, min första lediga vecka på hur länge som helst.. ska bara njuta och sova ut på morgonarna! helt underbart.

firade 9 månader med gubben i helgen, vi åt på ban thai, hyrde film osv. mycket mysigt!
idag så skjutsade jag han till flyget igen, sen for jag och mamma till bil tema, vi köpte ny bilklädsel. men måste typ byta den för det var nå konstiga dragkedjor mitt där man satt? konsigt konsigt.

sen så har jag tvättat bilen invändigt och utvändigt, hann med att steka lite i solen också. hoppas det blir fint väder hela veckan!

nu måste jag vila lite, haft en jobbig natt!


ge mig choklad

älskar choklad, det är så underbart gott! mamma säger att om man kan hålla sig ifrån nånting i 4 veckor så är man inte beroende, skulle aldrig kunna vara ifrån choklad i 4 veckor.

tränade igår för första gången på typ flera månader, det blev armar och mage sen indoor walking! riktigt skönt med träningsverk idag, men är helt slut i kroppen så tänkte ta det lugnare idag, ska snart gå på en prommenad med elli. det får räcka! ;p sen funderade jag på att gå förbi pressbutiken och köpa en choklad... är stört sugen, fårse om jag lyckas hålla mig.

sista dagen på jobbet imorgon!! sen ledig i 1 ½ vecka innan skolan drar igång. sjukt skönt!



mums (y)

äntligen midsommar

idag efter jobbet hade jag så lite att göra så jag for till pappa och skulle leta min cykel nyckel, men den är så jävla borta... hittade ett sånt där bygel lås som jag måste använda istället.. ganska så jobbigt. sen blev jag fast här, såg filmer på tvn, går inte att inte göra det när man är här, sen sov jag en stund, sen såg jag och pappa en film, "äntligen midsommar", den va sådär, några roliga stunder, men inte värd att rekomendera.

vi har fikat från gårdagens fika, druckit kaffe och snackat skit. han pratade om att göra mitt rum större, eftersom att jag kommer nog bli här till hösten, närmare till skolan. det får du gärna göra!

nu ska jag ut och gå en sväng med rocky!



lulekalaset

blev inte riktigt som jag tänkt mig, men sånt som händer... gick bara lördagen men gustaf och hans bror, vi såg typ alla artister som var under hela kvällen, typ första gången man faktiskt såg nån. käkade thai mat och tog det ganska så lugnt. sen igår så käkade vi bakis mat, även fast ingen av oss var det, men var ändå behövligt! en pizza går alltid ner...

idag så fyller min pappa 53 hela år, grattis grattis! vi har fikat jordgubbs tårta, biskvier, choklad bollar och massa annat slisk... nu kanske det blir hårdkörning med att vara nyttig!? kan ju försöka iaf.

nu ska jag fara tillbaka till kära mor, som jobbar natt, vilket blir väldigt ensamt, plus att jag fortfarande har mardrömmar om sjätte sinnet.

juste, skola den 25:e augusti då!...


19 år

blev då 19 i söndags, firade det i lördags i piteå, men det var mycket roligare att fylla 18! ;p nästa 20!

det är redan tisdag, trodde att det var måndag idag. jobbet är jävligt chill men jobbigt att stiga upp kl 6...
snart är det LK, typ det ända som händer på hela året i luleå. men det blir nog kul! tycker nog att det är roligare än pdol. 

du är fan sorglig!

RSS 2.0