30 juli

har varit en lugn vecka för mig, och kommer nog bli en lugn helg också. ska hämta gustaf från flyget vid 5 sen skulle jag vara med han. imorgon ska jag ha födelsedags fika hos pappa, tror att han kanske skulle köpa mig en platttång i present ;D hoppas på det iaf!

nu ska jag ta mig nått att äta sen duscha och så sen stan med syster då.


äckligt kvavt ute

slutat tidigt idag igen, livet på jobbet är ganska så bra just nu, hade med mig musik i öronen idag så det gick mkt bättre, städar då som sagt som sommar vikarie åt lilja & co. två veckor till.. sen kanske det blir skola? ingen aning.
Jag och min syster färgade varandras hår ikväll, mamma gjorde lasagne åt oss, det var underbart gott :) skulle slinga utväxten men det blev typ hel blont... eller nästan.

fredag imorgon! har en jätte kort dag framför mig och sen ska jag gå på stan med syster, tänkte leta lite kläder och en klocka...

Nu film/tv sen sova


vaniljmunkar (y)

Mina dagar på jobbet denna vecka har varit otroligt sköna, har börjat halv 7 och slutat vid 11-12, hoppas att det fortsätter så! :) Har legat på spikmattan ett tag när jag kom hem och lyssnat på musik, jävligt skönt :)

nu så fikar vi hos mamma, lite avsked för min bror, han ska till alanya ikväll... den jäveln. 
tänkte ta mig en prommenad runt sjön snart, sen blir det kanske att vara med några töser.

längtar tills på fredag!! <3

vart är livsglädjen

Min helg har varit väldigt lugn, har bara myst med gustaf, ätit gott och kollat film :) Igår så for han till sthlm, så får klara mig själv i veckan.
har jobbat idag, men dagen blev väldigt kort, skyndade mig hem och sov i typ 3 timmar, det var helt underbart, men blev nästan inge piggare? det är egentligen världelöst med napar.

blir väl lugnt resten av dagen, och jobb imorgon...känner mig energilös!


som en kniv i hjärtat

känns det för det du gjort... kommer aldrig kunna se på dig på samma sätt, allt är försört. du har gjort mig så jävla illa och jag hatar dig för det. fattar inte vad du vill mig... fattar inte...

Farmen?

Just idag, så är det två veckor kvar tills min födelsedag, igen, kändes som att jag nyss fyllde 18, tiden går så fort... 19 år, vad är det för ålder egentligen, riktigt kass! inget positivt kommer med det numret. nåja, det blir säkert bra!
Tänkte uppdatera vad jag gjort i helgen.. I fredags var jag med sandra och stina, vi chillade på hemma hos mig och sedan tog vi en tripp till boden och hämtade min far från någon dans.

Sen igår så gick jag på stan med sandra en sväng, fyndade en väska och två linnen. Sen var det dags för party, vi förfestade hos blomman sen vidare till farmen. Tyckte inte att det var så roligt som alla säger och så mycket folk var det inte.. nä det hade kunnat vara bättre!


nu ska jag ta mig något att äta! åt nudlar för ett litet tag sen men det var ju plus minus noll.


HELG!!

Fick mig en liten sovmorgon idag plus att jag fick sluta tidigare! Äntligen helg, som jag har längtat!
Igår somnade jag typ kl 8 och sov tills idag, det var jävligt skönt och nu är jag utvilad kan man säga :)

Ska hoppa i duschen nu mitt hår är jävligt äckligt, sen ska jag på stan en sväng med blomman, måste hitta något tills imorgon, men bara för att man måste hitta något så hittar man inte! så ska inte ha för höga förhoppningar..
Och ikväll vet jag inte riktigt vad som sker, hittar väl på något med tjejerna. :) 

Nu ska jag göra mig ren och fräsh! herrå (Y)


....

som ni kanske har fattat så hatar jag mitt jobb!! och idag fick jag tom gå övertid... skyndade mig hem och tog på bikinin och for till storsand där blomman och jossi var. hann vara där i ca en timme, värt? och till helgen kommer det säkert att bli mulet, less kommer inte få vara i solen nått nästan ju..
Imorgon börjar jag kl 8, sovmorgon! och slutar vid 2 kanske, ska bli så jävla skönt med helg :)
nu har jag just ätit lax och potatis och ikväll blir det mys med tjejerna skulle jag tro (y)

min kamera är trasig! så inga bilder blir det...


ont i fötterna!

fick sluta kl 12 idag från jobbet, jävligt skönt och behövligt! mina fötter gör så jävla ont och är så jävla less att jag spyr snart! nåja, bara 100 år kvar typ........ får stå ut.
torsdag imorgon sen freeedag! längtar som en tok! nu ska jag fara till pappa, städa på hans jobb kanske? troor inte att jag orkar det, vi fårse. ska iaf hämta upp blommis och lill wilda som ska få träffa stora stygga rocky. bye!

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu (y)

tröttt erica

jobbat hela dagen, sjukt trött men vill inte sova för då blir det morgon och upp till äckel jobb... har inte gjort alltför mycket efter jobbet, ville ut och prommenera men mina fötter gör så jävla ont! så har bara tagit det lugnt och halv sovit. Är glad att det blev mulet idag! imorse var det hur fint som helst och blev ganska så less på att jag skulle vara inne. Hoppas det blir lika dåligt imorgon, hehe.
Längtar tills helgen! ska sova ut och hoppas på att man kan fara till stranden någon dag! Man uppskattar helgerna mer när man jobbar, annars går dagarna ihop nästan. Nu ska jag fixa klart lunch lådan tills imorn! adios


(hoppas du har det bra där nere och njuter av värmen, tänker på dig och saknar dig så.)

 


09


jobbjobbjobb

fick veta att jag ska tydligen jobba resten av sommaren, med start imorgon. visst så blir det ju mycket pengar, men hade velat vara lite ledig också... men det är bara att bita ihop och se det positiva! (pengar!)
Fick iaf steka på stranden idag, fan vilket väder! helt underbart! hoppas det är mulet imorgon när jag ska jobba. resten av veckan kommer alltså bestå av jobb och sova typ? och på lördag blir det farmen, sjukt taggad! kommer bli awesome!



båttur förra året till finland

sol?

ingen sol ute, så ska fara och sola på solsystemet med sandra och johanna :)
har varit på boden alive i helgen med tjejerna, hade roligt med dom men själva området va inte så mycket att hurra för.
jobb i piteå imorgon, inte så jävla taggad..... kommer vara dödstrött!


förfest hos jossi..


RSS 2.0