guten tag

vintern är fan jävligt vacker! när det är mycket snö, sol, och träden är isiga. nästa vecka har jag ställt in mig på att fara och åka slalom! inviga mina nya täckisar som kommer med tomten. är grymt sugen på att åka! och sen sitta i någon stuga och dricka något varmt. sweeet as hell!

idag har jag varit hemma fixare, rensat och tagit bort saker, städat och så vidare... även tagit en lång prommis med the dogs. senare ska jag med syrran på något nytt dem börjat med på helex, cxworx? ska bli kuul :)

imorgon har jag lovat pappsen att hjälpa till med massa inför julafton... massa matlagning, städning och massa andra "roliga" saker...


19/12-11

Måndag! Härligt. Eller så inte!
Sitter och hoppas att jag fortfarande har en chans att komma in på utbildningen i malmö...reserv långt bak åt helvete... snälla snälla snälla låt mig få komma in!!!!

annars idag, har jag städat rummet igen, det blir ju stökigt så jäkla fort. prommenerat med hundarna. kikat in på kommande utbildningar för hösten... alt komvux för att läsa upp matte c.

gymmet, eller inte? det är frågan







Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer. längtar efter något som kan rädda mig

Stina 20 år!

Ikväll firar vi att Stina fyller 20! Kommer bli en awesome kväll! Hare götttt!

julkänsla

ser "tomten är far till alla barnen", bästa filmen haha! och bästa kommentaren är ju;

- "nä, jag måste ha en grogg"
- "vad är det för fel på den du har?"
- "klunk,klunk.... den är slut.."

STÄDA

städar garderoben och lyssnar på spotify. Klar med hälften och nu försvann energin! var jobbigare än vad jag trodde.... nu ligger allt utspritt på golvet i "släng hög", "spara hög" och en "vad ska jag göra med det här hög".
ska ta lite kaffe så jag orkar fortsätta!

I eftermiddag blir det yoga med min snygga syrra! <3 och klämmer nog in gymmet efter!




haha, fick en så underbart söt bild på rocky....

14 Dec

nu ska jag inte handla mer! annat än julklappar. var ju så duktig tidigare, men nu kom en svacka igen. men anser att det bara var välbehövliga saker.

sökt lite jobb, ätit ännu mer julfika, tränat. nu är jag less på julfika, nå så jävulskt..... ska ta mig en apelsin, kändes ju jävligt gott!

ska önska mig ett par längdskidor i julklapp btw..! fan vad kul det hade varit :) och bra motion!

Tänk om

Man fick planera sitt liv exakt som man ville! Hade ju varit hyffsat awesome....

Längtat hem lite efter en helg i vildmarken. Gått på stan en sväng med stinko idag, hon drop in klippte sig, vilket jag tyckte var väldigt roligt... av någon anledning. Hittade lite välbehövliga saker som jag absolut var tvungen att köpa! eller..
sen var ju tanken att jag skulle köra ett stenhårt gympass, men blev en stenhård nap istället. vaknade upp och pappa hade köpt jul stjärnor, dem är ju så jävla goda!

Imorgon blir det en drive till stan och kasta in några cv. Något less på att aldrig få ett jävla skit jobb. Tackåhej!


23:12

Frusen kesella gick också, ännu godare! nyttig glass. me like!

Idolmys

Lunchat idag med mina kära syskon på coop, gott käk dem har, men skippade faktiskt efterrätten! stark av mig, brukar ju aldrig kunna hålla mig från det på sånna ställen där det serveras efterrätt... men varit så nyttig nu så vill inte komma av spåret ;P
Sen kika jag och syrran på stan litegrann, julklappar till mammsen. Sen drog jag hem och då hade susanne bakat lusse bullar, och var ju tvungen att kolla så att hon hade lyckats... och det hade hon :) haha.
sen har jag kört ett snabbt träningspass, 45 min crosstrainern och 15 min mage.

Nu ska jag njuta av min kesella med jordgubbar + lite flytande honung på! SÅ GOTT, nya favoriten!




Mammadag!

Haft en mysdag med älskade mamma, vi har varit på yoga, druckit glögg å pepparkakor, ätit middag, pratat och bara MYST :) Sånna dagar behöver man, som en energikick! Min mamma har alltid så goda råd och tankar och med henne kan man prata med om allt :) blir mycket sorgligt om jag får lämna henne i januari..

Är då törstig typ HELATIDEN, dricker som jag vet inte vad... typ diabetes eller.
Är jäkligt duktig på den nyttiga fronten! känner mig stolt. och inge alkohol i helgen heller! taggad till sommarn 2012!


Min lilla älskling sover brevid mig i soffan


RSS 2.0