torsdag

sitter och ska ha föreläsning på datorn... det är så drygt! blir så jävla rastlös och börjar hålla på med annat.
idag har det gått en hel jävla vecka sen min käraste hörde av sig, vart håller du hus?? bara 2 veckor kvar tills han kommer hem!! längtar som ett barn till julafton. :)

var i kåbdalis förra helgen med syster, första åket, och det var hur härligt som helst, men det hade kunnat få vara någon grad varmare! hoppas att jag och gubben kan fara när han kommer hem!






riktigt fin utsikt.                        syster!

Idrottsgalan

sitter, eller jag ligger och kollar på den nu, kul att man inte ens vet vem hälften av dem som vinner är? sjukt lite jag vet om idrotten i sverige alltså, skandal!? eller

en annan grej är att jag känner mig sjukt torr i ansiktet så här på vinterns kallaste dagar, måste typ smörja facet 24/7, jobbigt!

annars idag så har jag haft lite skola, och varit och tränat med kära syster. imorgon blir det nog samma sak. - samtalet jag fick från gustaf idag... suck. önskar att han kunde ringa helatiden och aldrig vara ute på farliga uppdrag.. eller att dom typ blir inlåsta på deras camp. vore toppen. snart är du hemma och vet inte om jag låter dig fara tillbaka sen...

nu ska jag fortsätta se den här galan, herrå

Söndag 16/1

söndag idag då, har just varit ut med rocky i snöstormen och det var inte kul, men det verkade ändå rocky tycka han skuttade runt i snödrivorna med blåsten i ansiktet och såg så lycklig ut, medans jag hade 11 lager med kläder och bara led för all snö som for i ögonen.

somnade rätt tidigt igår, och det var sköönt har inte kunnat somna på flera nätter nu.. och så vaknade jag vid 9 vilket kändes tidigt för mig haha. ska och träna senare och börja kolla lite om den nya kursen som börjar imorgon... fan jag som skulle sluta nu, men har ju inget jobb så kan inte... suck.



tur att man inte ser utväxten

tränat!

varit och tränat idag och det var såå skönt, har just duschat och har i en ansiktsmask så mysigt. min älskling ringde nyss och blev så glad av att få höra hans underbara röst!
Ikväll blir det lugnt för min del framför tvn med något snacks! men önskar att gustaf kunde vara med mig, kan du komma hem nu eller?? har väntat för länge. men kommer bli grymt att ses sen efter den långa väntan!

blir köttsoppa till middag, inte så taggad.

Friday

älskar att duscha! så skönt efteråt :) och få smörja in sig med massa gott :P bra då vet ni deet.
idag tänkte jag försöka mig på mitt cv måste ändra lite i det för 100:e gången, är så sjukt less på den där skiten! vet aldrig vad man ska skriva. och det tar sjukt mycket energi, bara av att tänka på det.

Ikväll ska jag fan se let's dance!! mysigt att kolla på med något gott i handen. japp det är kvällens planer!

idag har jag och min älskling 14 månader, tack för dem gubben du är underbar!


frukost

har sovit hyffsat bra inatt, vaknade och var helt pigg. gjorde en en svin god och nyttig frukost :P vanilj youghurt, hårdbröd, mandarin å en banan ;P undra vad man ska hitta på idag, är foortfarande förkyld och kan inte träna.... får panik!!


rocky såg så söt ut där han låg och vilade :)

tenta lugn

gud så skönt att tentan är över!! ikväll ska jag inte tänka på något som har med skola att göra, bara ta det lugnt titta på tv och inte använda hjärnan ett dugg! vågar inte träna ännu när jag har ont i halsen... men är grymt sugen..

är väldigt sugen på stan och shoppa, men har lovat mig själv att inte slösa några mer pengar... men det är så svårt!!  vill bara ha och ha..

saknar dig!!

tänkte bara skicka en hälsning till afghanistan igen, och säga att jag saknar dig sjukt mycket och vill att du kommer hem nu!! "bara" en månad kvar, känns som en jävla evighet! vill ha mitt fredagsmys helst NU.. Jag älskar dig!

sjuk

håller på att bli sjuk... inte roligt så här när det är tenta plugg som gäller. mitt huvud känns som 10 kg... och det hjälpte inte att min sömn blev helt åt helvete också, låg bara och vred och vände inatt, somnade vid 3, sen kom farmor ca 06.00 och skulle städa huset? så efter det kunde jag inte somna om förrän typ halv 9 en stund... sjukt trött och less!
Är sjukt sugen på att flytta hemifrån!! helst nyss. men då var ju bara pengarna ett problem...

nu ska jag ta mig hett vatten med citron och ta på mig mina varmaste tjocksockar och försöka få något plugg gjort. måste kanske ta mig en macka också.



rocky!!!!

så LESS på den hunden nu!! han käkar sönder mina saker... nu har han tagit min smink borste som jag just köpte och tuggat sönder hela... men tur att den inte var så dyr. men blir jävligt less i alla fall!

Annars idag så har jag pluggat lite på skolan med Tove, tagit en prommenad och sen bara chillat på hemma. nu söker jag efter någon bra film att se, men det ser mörkt ut... hade velat se någon svin bra..

imorgon är det träning,yoga och plugg som står på schemat. Och ett super hemligt ärende som jag inte får glömma!

rocky!!!!

så LESS på den hunden nu!! han käkar sönder mina saker... nu har han tagit min smink borste som jag just köpte och tuggat sönder hela... men tur att den inte var så dyr. men blir jävligt less i alla fall!

Annars idag så har jag pluggat lite på skolan med Tove, tagit en prommenad och sen bara chillat på hemma. nu söker jag efter någon bra film att se, men det ser mörkt ut... hade velat se någon svin bra..

imorgon är det träning,yoga och plugg som står på schemat. Och ett super hemligt ärende som jag inte får glömma!

lördag

bara att se framåt och hoppas på bättre tider...

har sett film och pluggat lite idag.. imorgon blir det mer plugg på skolan med tove.
ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske tar ett bad och en funderare... blir nog skönt. annars så suger det ganska hårt idag! hörs en annan dag och på ett förhoppningsvis bättre humör :)

herrå


fin utsikt..

ltu

sitter på skolan och försöker plugga med sandra å jossi, men det blir mest massa youtube klipp och annat tjaffs.. meen, måste ta tag i pluggandet sen! har lite smått panik, tenta på onsdag var det visst.
Igår såg jag "The social network", den va bra :) och så körde jag ett svettigt pass på helex som jag ville, och idag har träningsvärken redan kommit, känns grymt skönt!


kaffe är ett måste när man pluggar :)


ansiktsmask

tar det lugnt en dag som denna med en ansiktsmask på, pluggandet går segt... ska fara och träna sen är grymt sugen på ett svettigt pass!
igår färgade jag håret, ska aldrig mer göra med en hetta! fyfaaan vad ont det gör att dra ut slingorna... nästa gång ska jag fan gå till frisören, så mycket mer värt...

bara en månad kvar...




josses katt lasse, en sån katt vill jag ha!! såå fin

mörkt

just nu känns allt mörkt och tråkigt. inget känns meningsfullt. tenta på måndag och jag är så otaggad man kan bli. plugg hela veckan så här blir det inte mycket uppdateringar. vill bara försvinna till något underbart ställe med en underbar person.

saknar dig så himla mycket, vill bara att du kommer hem nu!!

hejdå

ej bakis

kanske bara jag som inte är bakis idag :) grymt härligt måste jag säga. sitter hos mamma och mumsar på en macka och ett glas champis.
Går kvällen va si så där. kom hem i säng tidigt i alla fall och det var grymt skönt för jag var grymt trött.


gårkvällens outfit, första nyåret jag inte frös!


RSS 2.0