trött som jag vet inte vad!

har varit som en zombie hela dagen. vaknade och trodde att jag skulle avlida. trodde de skulle bli bättre efter lunchen men nej fortfarande lika trött. så idag efter skolan tog jag en nap som jag inte gjort på jätte länge, men den blev inte lång för man blir ju alltid så störd av någon idiot när man vilar.
just beställt kurslitteraturen till anatomin, och betalat min telia räkning. check!

nu ska jag ta det lugn framför tv (sveriges mästerkock) med lite te och en mandarin!


spotifyy

sitter och sminkar mig och lyssnar på lugn musik på spotify. skön start på dagen. snart blir det skolan börjar kvart över tio, och då blir de att sitta en hel dag och lyssna på en snubbe som ska prata om anatomi. kuuul! längtar redan till lunchen.

om typ prick en vecka kommer min BABE hem!!!! kommer bli helt sjukt underbart! synd bara att den här veckan kommer gå sjukt sakta med allt tråk i skolan.


hejhej

varit och tränat i vanlig ordning, körde axlar, biceps å kondition. älskar att träna det är awesome :) med bra musik i öronen är det som en dans på rosor. och I LOVE MY SHOOES!!! då vet ni det också.

nu ska jag ta mig en promenad med rocky i det inte så längre fina vädret?



ny fin vårjacka! :)
   
de nya pillerna (y)                           awesome skor! och snygga :P

hmmm

varit och klippt å färgat håret, men kan inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte. tyckte att det kanske blev för mörkt..... hmm jaja får väl ringa tillbaka annars. 
Köpte en ny jacka och träningsskor idag också :) den här dagen har rånat mig! och mitt paket från gymgrossisten har kommit! bara att köra på till sommaren nu!





19 mars

varit i full fart hela dagen. gått på stan och shoppat lite, köpt present till älskling osv :) efter de for jag till syster och fikade massa slisk och firade hennes födelsedag.

ikväll då? ja shit alltså det händer säkert något spännande och ovanligt!! min sallad som jag köpt kanske förvandlar sig till något crazy. skämt å sido! heeeheee.

<3


haha, knäppot ska alltid lägga sig under min säng?

fredag!

beställt klipp å färg tid nyss, äntligen!

idag är de fredag, och jag ska snart och träna på helex. blir irriterad varje gång jag ska packa träningsväskan, min nya fina rosa ipod som blev stulen finns inte där och mina sköna träningsskor osv.... men det är bara att bita ihop!
helgen kmr bestå av plugg och bara ta det lugnt. tenta nästa fredag, jippie! känner att jag måste belöna mig med lite shopping snart.





lunch, mums? ser rätt grått å trist ut

lördag

sitter på ltu och hänger med jossi possi. vi käkar "jätte" salta karameller och läser i våra små böcker. eller läste just ut en skvaller tidning och nu ska vi ta ett plugg ryck. prommade hit idag pga att man inte kan ta sin biljävel för då får man ju tydligen inbrott i den.

ikväll blir det piano och försöka plugga lite till. tentan på onsdag, och jag är långt ifrån redo. när dem här tentorna är över kommer jag vara väldigt glad!



drömmar..

drömmer så jävla mycket om nätterna, blir galen! inatt drömde jag att jag fyllde 30 år. haha, vilken mardröm! var helt förvirrad när jag vaknade.

idag tänkte jag gå på stan, och kolla ifall jag hittar några nya träningskläder, mina blev ju stulna :o är ganska så less! men kan det sluta snöa, orkar inte gå på stan i det här vädret!


jag och syster på min student. vill ha sommar nuu!


Fettisdag

pappa väckte mig imorse och skrek: kom och fika semla! bra start på dagen.

känner mig rastlös, har panik för allt jag måste göra i skolan, och det känns väldigt stressigt i lillhuvet. ska dit sen och försöka få nått gjort. sen ikväll blir det träning.

lyssnar om och om igen på bruno mars - grenade, veldigt bra låt



6 mars

haft en kass natt!! bara drömt mardrömmar och vaknat heelatiden. så gick ut på lång prommis i det fina vädret tidigt imorse med rocky. det var mysigt.
har bara tagit det lugnt i helgen! varit nykter i över 2 månader nu, känns skönt!

nu ska jag göra mig i ordning för träning med en proteindrink! måste ladda min ipod också, utan musik går det inte att träna..




RSS 2.0