Måndag

Har haft Tisdag i hjärnan hela dagen. Har suttit på kulturens hus ett tag och pluggat, men hade så svårt att koncentrera mig då jag bara tänkte på massa grejer jag ville ha från stan.. Ska sluta sitta i stan och plugga, hädanefter blir det LTU only, men idag satt jag där för att jag hade möte med min chef, ska få börja jobba själv mer nu känns lite pirrigt! 
Träffade Jossi och Jenny på stan, vi kikade runt lite och tog en latte på roasters, sen kom Sara och gjorde oss sällskap :) . Fick med mig åhlens b u s (bästa), lösögonfransar, solpuder, kastanje vatten som Sara sa var bra så tänkte prova det, och så hämtade jag ut ett paket från posten. Hittade även en super fin klänning som passade svin bra till bröllopet jag ska på i Juli, men tänkte ändå vänta ifall jag hittar något bättre i Stockholm.
Nu blir det ett sista ryck med plugget och sen är det SOMMARLOV!  


I rather be blind boy then to see you walk away from me

Fredag idag, och jag vet inte vad som är fel på mig, men är grymt trött varit det hela veckan, ont i huvudet och allmänt hängig. veckan innan det var full med energi. konstigt att det kan ändras så snabbt, får väl bara hoppas på att det blir bättre snart!!
Väntar på att få massa grillat och gott snart, det kanske piggar upp en! :p såg att det fanns jordgubbar också blir nog det till efterrätt! vad vore livet utan god mat?!

blivit så beroende av big brother att jag längtar tills det är ikväll? SICK! skönt att det är slut snart!
och NÄSTA FREDAG far jag till sthlm och möter upp min älskling!! kommer bli SÅ AWESOME!



Onsdag

skolan en sväng nu, och ikväll blir det middag med pepper corn.


silly boy



en av mina löparlåtar, blir svintaggad av den :P

honung!

sitter med en honungsmask i ansiktet. bra mot massor av saker :) googla det.
har lyckas vända på dygnet av någon konstig anledning, hatar det, blir bara tröttare på dagen.. ska dra mig till gymmet snart, måste köpa lite små grejer på stan också som behövs. sen blir det pluggeliplugg. och ikväll är de desperate housewives som jag inte tänker missa!



Fredag, igen

träningsvärk som ttusan. blir vilodag från gymmet idag, far ut och springer en sväng istället. men först plugga klart! sen tar jag heelg och blir inge plugg förrän på måndag tror jag.
Ikväll ska jag och pappa äta grillat! längtar, var typ hundra år sen.
jaja måste väl fortsätta med de förbannade pluggandet. hejjdå




veronica maggio

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va

allt kan förändras på ett ögonblick...








16 maj

haft en hyffsat bra dag trots de dåliga vädret. varit och kollat på kök med johanna å pappa, men ingen verkar kunna bestämma vad de ska bli för nått. sen släppte pappa av mig på kulturens hus, satt och pluggade i ca 3 timmar sen dog min dator. gick på stan ett tag, kollade först mitt konto och de såg inte ljust ut så de blev inget köp, kan lön och csn komma snart!!! ooch efter stan så traskade jag till yogan med mamma.

nu är jag helt slut, ska kolla lite tv och ladda till nya krafter imorgon. seeeyou




hejjahejja

har varit himla hurtig igår och idag, gick till stan till yogan från björsbyn (1mil), sen gick/joggade jag tillbaka, och idag cyklade jag till stan och körde ett gympass, fy va jag känner mig hurtig! kan säga att mina ben är helt ömma ;P
sov som en kratta inatt! vaknade 4 och somande inte om förrän 7, och då kom gubbarna som håller på att renovera i badrummet som ligger just under mig, det var härligt :) gick upp kl 9 och va helt förstörd.

på lördag flyttar min kära bror, kommer bli hyffsat tomt hemma då, men snart kommer ju min älskling hem och då slipper jag vara ensam! nu ska jag ta på mig myskläder och kolla tv med rocky. skööönt! heejdå

FREDAG

tttentan gick åt HELVETE. jaja sånt som händer, bara tagga till nästa.
Imorgon blir det vårmässan med hela familje gänget, fick gratis biljetter av pappa som ska stå där. och DÅ ska jag köpa dem där fördjävla goda pralinerna som dom har där, mumma!!
sen blir det bara chill hela helgen och inget plugg överhuvudtaget. bara rensa tankarna! gymma ska jag göra! blivit slarvigt i veckan.

hejdå nu ska jag ta mig en tårtbit som jag fick med mig från mamma igår :)

RSS 2.0