FRIDAY!

Stolt över mig själv som vaknade innan nio, steg upp nio och sen tog jag en timmes prommenad med hunden! Sen fikade jag med sara på stan och gick runt lite! Tur att jag inte hittade något :) Har alltså sparat pengar idag! nästan. Nu är jag hemma och kände just hur trött jag blev, men ska icket ta en nap, nejnej!

Ikväll blir det mys hos mig med några vackra damer! :) Och pappa hade köpt revbensspjäll och massa annat gott till mig som blir ensam hela helgen, GOTT!

TRÄNA

Äntligen är jag typ frisk!! Är sjukt taggad på att fara och träna! Gått upp ca två kilo på att vara sjuk... så nu jävlar ska det bort igen!:) Men ska börja lugnt, så inte kroppen får en chock och blir sjuk igen...


Vill sova

Trött så jag snart somnar sittandes. Men kan inte sova!! Blir tokig...
Hade i alla fall en mycket trevlig gårkväll! käk och trevligt folk är ju aldrig fel :) Ikväll får vi se vad som händer! Hade först velat sova i hundra år, men det kommer väl inte få ske. En burk cola ska jag i alla fall hälla i mig nu, och se lite "Keeping up with the kardashians", är helt fast det..


Sjuk

Gått och blivit sjuk! LESS! Fryser som jag vet inte vad, snorar och har skit ont i halsen, huvet och överallt känns det som. Ändå så har jag hunnit på stan med Stina och shoppat lite goa krämer, fikat på Waynes och kikat på bibblan. Är helt slut nu, gjort mig nyponsoppa och tagit på mig tjocksockar! SKÖNT. Blir en tycka synd om sig kväll framför TVn.


DONE

Helt jävla slut i benen! Först varit med Stina på stan, hon klippte sig och sen gick vi runt lite. Sen när vi kom hem så var vi och joggade och sen gick jag med rocky samma runda. Nu har jag just käkat en förbannat god hamburgare och 1 ägg! Satt mig i soffan och det känns väldigt välförtjänt :) Bästa känslan, då man gjort massa nyttigt och sen bara får krypa ner i sina mjukis kläder och mysa under en filt! Speciellt när vädret är skit! Bra dag! Hoppas på att det blir samma stil imorgon, men då ska jag jobba lite med mitt cv!


?

Vad hände med vädret? Spöregnar här i Björsbyn. Håller på att tvätta kläder, började igår men hann inte klart! och som en fin liten överraskning i botten av tvättkorgen, hittade jag en INTE så liten SPINDEL!!! Hatar dem!! Kryper i hela kroppen och nu kan jag inte ens ha tvättkorgen inne på rummet.

Ja, idag var det ju tänkt att jag och Stina skulle ut och jogga, men inte så trevligt när det blir världens lergegga på vägen. Så idag blir det gymmet!

Typ såhär såg den ut!!


Höst!

Så jäkla fint höst väder det varit i helgen! Och än är det inte slut. Haft en mysig helg och försökt njuta av vädret till fullo ;) Kan det inte alltid vara så här? Man blir ju så glad av det!

Idag ska jag ta tag i rummet och stor städa det! Sen blir det gymmet eller en jogging runda, man vill ju som vara ute i det här vädret och inte inne på något gym.... fårse vad det blir.


Igår var jag och stinko ute på en långprommis med hundarna. Jäkligt härligt




Fin solen

Grym dag!!

Haft en otroligt skön dag med Stina! Vi har varit ute och joggat, och gjort lite magövningar osv. ute i det fina vädret! helt fantastiskt vilket väder det varit, lovely. Sen for vi och solade lite. :)

Nu ska jag återhämta mig, sen in i duschen. Kvällen är ett frågetecken.


Lite onödig shopping

Varit och lunchat med Josse idag på Dagobert, fy vad gott det var! och fy fan vad mätta vi blev! Sen spontan shoppa vi litegrann, vilket absolut inte var tänkt för min del! Men är inte förvånad... Nu är det bara att vänta in middagen, som skulle vara kolpudding?? vad det nu är...
Ikväll blir det en myskväll!



halsring!


"Bra å ha" trosor



Neckpurse till iphonen!


Vit skjorta

Och en väska, fast som jag är lite osäker på...

13 sep 23:45

Förstår inte hur tiden alltid lyckas bli så sent!! skulle ju göra en tidig kväll, men råkade somna vid idol.. så nu lär det ju bli lite svårare! Ska lägga mig och läsa och försöka bli trött :)
Imorgon blir det lunch på LTU och träffa några gamla goda! Sen ska jag göra någon slags aktivitet med Stina, hon hade några ideér! Röra på fläsket var det tänkt!

nu ska jag krypa ner i sängen! seeyou!


måndagsmys

Just käkat godaste middagen! grym jag är :) blev, potatis i ugn, färska champinjoner, sallad å kött! Är så jävla proppmätt nu så bänkat mig i soffan och inväntar "Ensam mamma söker", så bra :)

Helgen har varit fartfylld, blev en tvådagars av fest faktiskt, kommer inte ihåg senast jag tog en sån.... Så nästa helg tror jag allt att det bara blir lugnt!


Fredag!

skönt med fredag! haha, eller?
varit duktig å tränat idag, körde ett stenhårt pass på kära helex ;) skönt var det!
Ikväll är det party på schemat! som först skulle vara en idolmyskväll, men ändrade planer. så nu står jag och funderar vad FAN jag ska ha på mig, har ju INGET..... less. nåja bara gräva fram nått.

snart lite gomiddag och ett glas vin :) puss! å trevlig helg


Jägarna 2

Käkat lunch med pappsen idag, på bergviken, var skit gott och så fick vi en kaka till efterrätt ;) Sen gjorde vi lite ärenden och jag gick på apoteket och skulle hämta ut lite tabletter, så fick jag en hudsalva på köpet! Så lite som kan göra en glad haha ;)
Nu sitter jag och funderar på om jag skulle göra ett ryck och fara till stan igen, kanske, och träna och lämna ett cv.... blev skit trött, ska halsa lite kaffe så kanske det blir bättre.

Ikväll ska vi se Jägarna 2, alla säger ju att den är så bra, så upp till bevis! Söta Johanna ville mest bara ha bio popcorn och så tänkte väl jag också :)


orkar inte...

panik... orkar verkligen inte med det här! så fort man börjar samla ihop sig, så ska nått riva upp det igen. SÅ LESS! ilska ilska ilska, försvinn!....


kvällsnöje

Hormoner bakom
fingerskillnad


Är ditt ringfinger längre än pekfingret? Troligtvis, om du är man – för kvinnor ser det annorlunda ut. Nu har forskare kommit på varför. De flesta män har längre ringfingrar än pekfingrar. Hos kvinnor är de tvärtom oftast något kortare eller jämnlånga.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13578977.ab







Måndag 5 september

måndag igen, tycker inte om måndagar! dem är långa och tråkiga. fick inte så mycket gjort på dagen, var så jävla trött. men imorgon får jag se till att göra någon nytta!
var och fikade en sväng med sarko, åt en superjävla god blåbärs cheesecake å en cappuccino! mycket mycket trevligt!


älskar koftan! så skön


mums!

in i dimman!



kvällens utstyrsel! ett glas vin och sen beger jag mig mot mjölkudden!

ut och rasta sig lite

varit på storheden och fyndat lite idag (å lämnat cv!), svin mysig kofta, ett linne å värmeskyddsspray! nu ska jag börja fixa mig och sen blir det utgång med några härliga!! :)


skit bra tandkräm! tycker den ger awesome resultat! 100kr från tändläkaren


tandgnissling

http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Gnissla-tander/

kommit på att jag är en liten tandgnisslare/ eller "tandpressare". ont i käkarna, huvet, axlarna å nacken. och ibland kommer jag på mig själv att bita ihop tänderna på dagen! helt sjukt, och ont gör det! så nu ska jag införskaffa mig en sån där skena och se ifall det lindrar något :) eller så kan jag ju hantera min stress bättre, en annan lösning! haha.. men det är inte det lättaste att hantera alltid!
sov som en kratta inatt! skit less.... kunde inte somna, drömde skit läskiga drömmar, vaknar å en hundjävel som skäller och springer runt.

nu har jag lite brådis! måste sätta igång med nått. fredag juste, blir väl att försöka fixa nån myskväll och införskaffa lite onyttigheter! ibland köper man bara för att det är helg, men egentligen är man kanske inte ens sugen? funderar på en sån här, var längesen! och glass är ju alltid gott.



Ashtanga

Inge kul när man cyklar och råkar öppna munnen så det flyger in en insekt.

min dag i stort:
- Åkt buss till stan
- Shoppat
- Gjort bankärenden
- Testat Ashtanga Yoga med syster å co.

yogan va skit kul! nu ska jag och syrran börja köra en intensiv kurs med ashtangan 2 ggr i veckan!  det är fantastiskt :) try it!  http://www.luleayogacentrum.se/hem

kändes som att jag nyss skrev att det redan är fredag imorgon, och ja, nu är det fredag imorgon igen!! helt sjukt vad tiden går fort. har inga planer för morgondagen förutom träning! eller jo skoja bara det har jag visst det! hemligt ärende! hihi.

nu ska jag kika på tv och dricka varmt citron vatten! ciao


RSS 2.0