Gokväll!

Haft en awesome helg! Fika å mys med sandra och linnea på fredagen. På lördagen gjorde jag uppkörningen för skoterkortet, gick galant! så imorgon får jag pappret om att jag har kortet! :) På kvällen blev det en liten utgång, som också var väldigt rolig :)

Idag har jag räknat matte som en idiot och varit på lektion. är helt slut i hjärnan, och blir less när man inte fattar!! kan det bara vara över, denna mardrömmen! Imorgon blir det mer plugg, samma på onsdag, sen torsdag säger jag farväl till mina halsmandlar, ska bli skönt att inte behöva räkna matte iaf :) haha.



ilska

Den här dagen har känts mindre bra. Arbetsförmedlingen är ju helt värdelös. Att dom ens finns. ARG!

nåja, mamma fick mig iaf på bättre humör! lagade lunch till henne och mig :) och så planera vi lite vi ska införskaffa tills jag ska ta bort halsmandlarna, bara flytande mjuka svala saker.... mumma...

Nu ska jag räkna lite matte + se "tunnelbanan". Imorgon blir det en sväng till LTU och sitta och plugga lite! Längesen jag var där. :)

jamen, en kesella med bär då! ;)


SKOTERKURSEN

Haft en great dag idag! Gick upp 7 för att vara 8 på skoterkursen. Den var riktigt intressant å rolig tyckte jag! lärde mig mycket ;) och klarade det där lilla provet också! Det var ju sweet, trodde jag skulle vara den enda som inte klarade, bara för att alla säger att alla klarar det.. Ska bli kul att köra upp på lördag :)

Sen har jag tränat ett hårt pass och det var så jävla skönt! inte tränat sen fredags. blev, rygg mage och intervaller!
Imorgon blir det informations möte osv på arbetsförmedlingen, missar min mattelektion, "damn". Nä men det är på riktigt synd, behöver all hjälp jag kan få! Men får ta igen på torsdag :p

Nyduschad och nu ska jag njuta av min kesella med bär!

MÅNDAG 23/1-12

Ok, glömde bort hur fantastiskt roligt det är med matte! not... känner, vad har jag gett mig in på? skulle behöva en lärare som satt brevid mig helatiden och förklarade 100 gånger :) tur att jag har min älskade syster som jag tänker plåga med att hjälpa mig genom den här våren :) hehe visst då johanna....

nämen första dagen kändes ändå helt okej bortsett från total förvirrig, men jag ska fan klara det här! nu blir det att gräva ner sig i matteboken fram till juni, syns då!

blä, har ingen lust att träna, men ska jag fara ändå? fårse... sjukt omotiverad


:)

På måndag börjar jag läsa matte c!!! ska bli kul! säger jag nu iaf, kan ju kolla med mig om en vecka igen. men ska bli skönt att göra nå :) Varit och kört lite skoter med pappa, gick bra, känner mig redo!! ;) Ikväll blir det ett glas vin eller två med tjejerna på BOs!

Skönt väder!

Jävligt skönt väder ute, -4 och vindstilla! Just varit ute och åkt skidor här i byn med Rocky, gick ju mindre bra.... Tror inte han är redo för det :p han drar ju åt höger å vänster, ja åt alla jävla håll som går. Dessutom kan det ju vara lite lättare med ett dragsele runt sig.... Måste införskaffa det å lära hunden lite vett! Nu en efterlängtad kaffe och sen får jag se vad jag hittar på! Ska iaf köra lite skoter sen, måste ju träna tills på tisdag;) skoterkort var det ja...:)

Fredag!

Fredag idag! Åkt skidor igen, typ beroende? sen har jag städat huset och pysslat på här hemma.
Fårse vad kvällen bjuder på! 

Nu käk iaf, är man grym eller är man??



TORSDAG

Lunchat på waldorf och trallat runt lite på stan med Sandra å stinko. Hemma nu, och kan fan inte bli mer rastlös..... Dör!!! Så ska ta på mig träningskläder och fara å köra intervaller på löpbandet! Fan så skönt :) blir nog lite styrke också. Först en kaffe. Ikväll blir det nog myspys med töserna!

18/1-12

Blev så jävlaa sötsugen, inte hade vi något gott hemma, ganska tur då! fick bli ett äpple med kanel. helt ok...



mys i soffan. "sveriges mästerkock" får underhålla mig. åkt skidor tidigare och är fan helt slut i kroppen, känner träningsvärken från igår också...


hahahaha, kan inte sluta flina, rocky var så jävla sugen på mitt äpple just, gav han en bit, han kasta den på marken, fortsätter att tigga, ger han en till bara för att visa att den inte är nå god, men han fortsätter..... dum eller dum hund.

Onsdag 17 jan

Är på bra humör idag, blir alltid det när jag börjar dagen med träning! Blev cxworx å spinning på helex imorse, sen umgicks jag lite med mamma å käkade, pratade osv! :) Nu är jag ombytt till underställ å tjocksockar, ska fara till ormberget och åka längdskidor! Så jävla kul :) först en god kopp kaffe ;) saknar mitt protein pulver som tagit slut...:( men snart kommer det mera!... Det är så jävla skönt när man förstår saker och ting och när man har rätt! Great feeling

Måndag

Min säng, är nog den skönaste som finns! sovit som ett litet barn hela natten, och det var så gudomligt skönt! :)

Just käkat lite köttfärspaj som susanne gjorde igår, förbannat gott! ska bara smälta den å sen blir det gymmet! ska bli skönt att rensa tankarna lite, nu har jag för mycket i huvudet...


<3

12 januari 2012

Idag för två år sedan hade jag min uppkörning för körkortet!:) aldrig blivit stoppad, men jag hade ju nästan velat bli det!!! Har träningsvärk från helvetet, idag skippar jag nog gymmet, kanske. Ska åka skidor i efter middag med Johanna å David! Ska bli kuuul att äntligen få prova mina! Men hoppas bara att det slutar snöa så förbannat mycket! Nu ska jag äta frukost, gröt <3

The darkest hour

Igår var vi och såg "the darkest hour", den va bra, även fast jag ville skrika helatiden, sjukt stressande film!! + att den var i 3D...

sovit jävulskt dåligt, haft ont i hela kroppen, och vet inte varför! tänkte åka skidor idag, men så vart det ju som det vart. blir yoga + en prommis istället!

nu en kaffeee! börjar bli en sjukt dålig vana....


13dagsafton!

ikväll blir det all in med några goooa tjejer! ett glas vin och hockey börjar vi med :) SKÅL!


skoterkort!

Nu jävlar har jag äntligen anmält mig till det där jävla skoterkortet :) ska bli skönt att få det ur världen också!

halft frisk är jag, och känner bara hur gymmet kallar efter mig, så nu ska jag dit och kötta lite :) grymt taggad! laddar upp med en proteindrink! gött!


2012!

kaaan inte fatta att det är 2012. det här året har gått så sjukt fort! har knappt hunnit med. mycket som har hänt ändå!
firade det nya året ute i vildmarken, det var något nytt! men kan inte säga att jag haft tråkigt.

just fyllt i en ansökningsblankett till komvux. ska fara och lämna in den sen! här ska det läsas matematik! wihoo!.... nu skriker pappa att jag ska komma och skotta. så jag gör väl det!!!

förkyld är jag, så träningen är inställd.

RSS 2.0