gokväll

Blir pensionärskväll med stinko, romantisk middag för två + bio <3 cosyyy!
 
Har svåra problem med att ställa tillbaka dygnet... idag vaknade jag 14.30...:o blä. å igår sov jag typ hela dagen till och från till kl 21.... helt sjukt va trött jag är!
 
Nu hopp i duschen och försöka se ut som folk. Seeya

HELG!!!

ÅH, nu är jag hemma i sängen, sista jobbnatten är över :) men har ändå gått bra, natt skiften är ju så mycket bättre än förmiddag! MEN NU ÄR DET HELG! Inge jobb förrän måndag, orkade inge extra i helgen.
 
Laddar hem "Tinkerbell and the lost treasure" (haha), så skönt att somna till en film/serie! Varva ner lite. MYYYSPYYS.
 
 

LÖRDAG 23 juni

vin,mys,mat,kubb,skratt kan man väl beskriva gårkvällen med! men satan vad trött jag var, intog sandras föräldrars säng och sov tills morgonen som ett litet barn. Cyklade hem och la mig och sola på altan med robert å sofia.
Blev grillat till middag och kanelbulle till efterrätt! g.o.t.t jamen....
 
blir CHILL hela kvällen, ska försöka lägga mig sent och sova länge imorn! För imorgon börjar nattveckan! wiho.
fotboll? och popcorn nu! vet inte om jag ser fotbollen av rätt anledning men (snygga killar), vem bryr sig;)
 
kallt nå jävulskt igår kväll

kaaatjing

skrivit upp mig på extra jobb listan! blir ett till förmiddagspass imorgon och sen söndag natt till måndag morgon, 12 timmar.. men BRA med pengar är det! Lätt värt :)
Börjar känna mig lite sliten. Blir chill nu framför alcatraz resten av kvällen. skönt!! hade egentligen velat sova mega jävla mycket men då kommer jag inte kunna somna sen....

Imorgon kväll blir det grillmys hos sandström! sen sova ut NÅ JÄVULSKT på lördag.


workwork

trivs riktigt bra på jobbet! kollegorna är dom bästa! :) men får se om jag och lasern kan bli vänner i sommar.... tveksamt. kommer nog spy i slutet!

susanne fyllde år igår, blev massa smörgåstårta och tårta, som också blev min lunch idag! GOTTTT. Efter jobbet mötte jag upp hanna på friends och fikade, pratade och hade det skit trevligt :) kul med lite skvaller!

Imorgon är sista dagen för veckan på jobbet (skönt!), sen börjar jag inte förrän måndag 22.00, för nattvecka! hur ska det gå....

Nu ska jag se Alcatraz och äta något.


söndag

helgen går så foort!
Igår sjösatte vi båten i södrahamn. Längtar tills det blir riktigt varmt och man kan åka ut :)
Sen spela jag å stina fotboll på porsöplast, haha, var sjukt kul! även fast vi var sämst målvakt till varran. sen for vi till donken och köpte glass.

idag, blir det träning och sen bara ta det lugnt, går förmiddag i veckan, 06-14, kommer vara dööd :)

nästa helg blir det FEST! wiho


IBLAND ÄR LIVET BRA

Den här dagen kommer jag minnas, helt FUCKING AMAZING! Gjorde ett sista pluggryck ute i det fina vädret innan jag hade provet 13.30. Gjorde det, KLARADE DET! ÄR GODKÄND I KURSEN! kan fan inte fatta det! Är så jävla nöjd! Det har varit världens pain in the ass, och känns så otroligt skönt att det är över! Pappa tyckte vi skulle fira såklart, så vi for och köpte fika direkt. :)

Sen har jag varit ute på en 2h prommis ute i det underbart sköna vädret vi haft i luleå idag... DEN HÄR DAGEN ÄGDE!!


9 JUNI

polerat båten hela dagen med syskonen... är helt slut...
käkar popcorn å dricker cola, å ska ladda hem en ny serie, "Alcatraz". låter bra :)
lugn helg, bäst så, måste plugga imorgon, omprov nästa vecka i matten :( sista, å nu jävlar ska det sitta!

rocky snor mina popcorn......

AJ

Går som en gammal tant, har så fruktansärt mkt träningsvärk i benen, baksida, framsida rumpan å överallt. Var på crossfit på ormberget med syrran i förrgår. varje steg upp för trappan är smärta.

Idag har vi fortsatt att måla på huset, men så börja det regna så nu är vi redan färdiga... vill bara få det bortgjort, så förbannat trist det börjar bli.
Snart ska vi grilla!

RSS 2.0