SOMMARJOBB

Är väldigt glad! fått ett sommarjobb!!! var väl lite inställd på att ligga å sola hela sommaren å glassa runt, men i sista sekund kommer gestamp hardtech till räddning, nice med cash! 7 veckor blir det. börjar snart, 11 juni! så får passa på att njuta av ledigheten nu! fast har 2 veckors semester i slutet av juli (bästa tiden ju), det kan ju fan inte bli bättre!

ikväll blir det lite målning på huset med pappa å susanne. hade velat fara ut på en spring runda också, fårse om jag hinner.

Imorgon: plugg!!!!!

morsdag

Målat huset hela helgen, haft kanonväder så det var bara skönt att vara ute. igår gjorde vi vofflor till lunch i finvädret, och sen grilla vi till middag, varit en riktigt mysig helg :)
Idag har vi också målat, och sen for vi till mormor på sjukhuset och satt ute där och fikade. till veckan får hon komma hem!

ätit så jävla mkt slisk i helgen så de finns inte. imorgon längtar jag efter morgon gröten och gymmet! blir plugg med sofia också, nationella på onsdag.

friday

fixat i mormors lägenhet hela dagen med mamma, stackarn ligger på sjukhus, så vi var snälla och hjälpte henne med städning osv.
Nu fika med tjejerna! Mys! å ja, vilket väder :)



krattat..

Orkar knappt skriva, krattat hela jävla dagen så armarna värker. men va hyffsat skönt ute så var mest mysigt. Sen grilla vi hamburgare, jag pappa å susanne. och nu har vi just ätit grillade revbenssjpäll andra dagen i rad, förbannat gott ju :) har ju blivit värsta grillmästaren, oja;)

blir en lugn kväll, känner mig skit trött. Imorgon blir det stenhård träning! längtar!
"The stig helmer story" får bli kvällens underhållning, päron å keso till det!

min telefon är ju tillbaka för er som inte vet..... uppskattar den varje dag! haha. gör ni också det :)



oh happy day

Vaknade först kring 8, tänkte nä nu ska jag göra något av dagen, drog upp rullgardinen och på 1 sek var jag tillbaka under täcket. ÅH vad trist väder! storm och regn...
Har pysslat på hemma lite, städat i garderoben lagt till mer galger, fixat med lite cvn osv. Nu sitter jag och käkar lite mellanmål, skivat päron med keso, något ni måste prova! usch vad gott:)

skola strax. men är inte så pepp på att fara dit. men när är jag någonsin det. SUCK.

tjena

Inte så jävla intressant.
Blir träning snart, sen yoga med mamma. ovanlig dag!

åt gojibär å tranbär som lördags snacks igår, jävligt gott! å jävligt nyttigt :) proova!


Lördag!

Just gjort mig klar för träning, blir å kötta lite på stepin. riktigt skönt väder ute, tänkte först om jag skulle ut å gå/springa, men måste vila benen... Vad ska man göra sen då? blä är rastlös!!


just go with it

Blev trots allt en spring runda igår med stinko, 45 grymma minuter gjorde vi! Men idag, blir det gymmet. Känns motigt, tråkigt...

åh, varför hatar jag att plugga? vill jätte gärna vara en plugg människa, värsta snillet. hade varit hur nice som helst. Men nu är jag inte det. Matten, typ det tråkigaste som finns på den här planeten. Kan bara räkna på lektionen, under uppsyn.

Ikväll, vet inte vad jag är sugen på! fårse vad det blir. lugn helg iaf!


were can you go when the world dont treat you right? the answer is home!

yes, sitter och ser seven heaven och dricker kaffe. Skola strax, efter det blir det gymmet! sprungit så mkt på senaste att mina knän är helt ömma, så blir en paus från det nu. iaf tills helgen :) det är ju så roligt att vara ute å springa! man känner sig så duktig efteråt och får så mkt energi!

Blått, är ju så jävla fint! har blivit min nya älsklingsfärg, tycker om allt som är blått, haha.. helst en stark klar blå färg! :p

ha en bra dag <3

Done!



ja, syns inte så bra på bild, men själv ser jag stor skillnad! :p blev lite färg till brynen också. sweet :) där ser ni nya färgen på håret också, aningen mörkare än förut. är skita nöjd med det också! till hösten blir det nog ännu mörkare! oh yeah :)

fransfärg

Sitter och färgar ögonfransarna.. grymt pillrigt! så ska det vara i 30 min.. drygt! men blir fint sen :) skönt att inte behöva maskara helatiden.

Haft en äta vad jag vill helg, inte planerat men blev så. till veckan blir det hårdkörning med stina! vi har tänkt springa varje dag! känner mig taggad!!!

Ska snart iväg på yoga sen blir det tacos och tårta hos mamma som fyllde 51 igår :) ska bli gott!!


Lördag

Och strålande väder! eller.
Vill som inte ens sätta min fot utanför dörren. Men ska dra mig till gymmet snart, känner mig taggad! Skulle egentligen på vårmässan idag, men hade ingen lust.




hade rocky lös igår på gården, och fan vad kul man kan ha i en snöhög alltså :)


onsdag

Shit vad den här långhelgen gått fort. Har haft väldigt roligt, kanske därför :)
min telefon är ju borta så de där med bilderna blev ju lite svårare... sen så hittar jag inte min kabel till min kamera.

Ska snart och hämta ut ett paket, sen blir det nog yoga. imorgon är det torsdag, och sen helg igen. stoppa tiden någon! man kan ju tycka att man vill att sommaren ska komma. men jag vill inte att slutet av maj kommer, för då har jag nationella i matte c.... och det lockar inte. började i januari, och nu är det redan snart slut? helt sjukt.


RSS 2.0