de va ju nyss fredag

kändes som att de va fredag igår typ? veckorna går sjukt jävla fort. idag hade vi oförberett prov på engelskan, eller de va oförberett för mig iaf (y) sen historia, vår lärare kunde inte stava till "gruvor", de känns ju bra !
ikväll ska min älskling få fredagsmys, som han har längtat! ;) vi ska göra tacos (y) kommer bli grymt gott :)


???

jaha, vet inte riktigt vad jag gör hemma? skulle egentligen göra prov i skolan, lämna in en grej, osvosvosovsosov..... men de blev för mkt, å då skiter man i allt typ? nu ska jag lägga mig ner å kolla tv å tycka synd om mig själv.
taggad för afro på helex sen (y)


oorolig

idag har jag myst med min sötnos nästan hela dagen, sen for jag hem till pappa och skulle städa hans verkstad. åt å duscha å nu är jag hos mamma, gustaf skulle hämta mig men hans telefon är avstängd och de brukar den aldrig vara, så nu sitter jag och har 1000 tankar om vad som har hänt. :O '
ser framemot skola imorgon (y) 8.15...


björsbyn


mat å mys, kanske det bästa?

nu ska jag äntligen få lite kött! ska bli jävligt gott å med potatisgratäng, längtar haha :)
igår firade vi linn som fyllde 20 år, blev utgång på allstar, väldigt trevligt (y) och såklart så ska de allitd hända nått som inte borde hända, man kanske inte lär sig av sina misstag trots allt?
nåja, ikväll blir de iallafall lugnt med massor av mys å film, kommer bli awesome :)

puss på min sötnos :)


brunettt, 2007


fredagsmys?

ligger i soffan med datan i famnen hos älskling, var lika när jag bara hade en lektion idag, där jag skulle redovisa om the beatles? lite hans fel, när han ska hålla på att leva om hela morgonarna... har ätit plättar med glass å blåbärssylt till frukost, de räddade dagen (y)
tänkte ge mig ut på stan sen å kolla lite, sen ikväll tänkte jag agera chaffis å kanske fredagsmys senare.

nu skulle jag behöva en nap, eller...

grattis till syster, linn och anna! :)

Plugggg

eller? inte. hade då planerat att göra massa arbete idag, vet inte riktigt vad som har hänt med mig, får aldrig nått gjort. så det har blivit vänner, simpsons, family guy istället, tumme upp eller ner? men har bestämt mig för att ta tag i det imorgon då jag kan få lite special hjälp av en viss person ;P som också fyller år! :)
igår såg vi bögfilmen med jim carey, kommer aldrig ihåg va den heter, men den va jävligt bra iaf :D rekomenderar!

Nervös inför imorgon..


positivt?

fick för mig att starta upp bloggen igen? kan ju vara positivt :D

idag var skolan riktigt rolig faktiskt, haha, det är ju väldigt sällsynt. gick hem vid 12 och då sov jag oändligt länge.. hittade en skita snygg bikini igår som jag tyyp ska köpa till turkiet :D kommer bli awesome!!
imorgon ska vi på utflykt med vår super harmoniska lärare helena (y) kommer bli awesome!! eller..?''

på torsdag blir det intressant i sunderbyn


pdol 08?


RSS 2.0