äckligt väder

det typ stormar, regnar och är -100 grader ute... längtade bara hem till soffan när jag var i skolan idag, och nu är jag äntligen här! ;p med tjocksockar och te, varmt och skönt! är så grymt jävla trött fattar inte hur? kanske för att rocky har skällt i sin hundgård (som är utanför mitt fönster) hela jävla morgonen...

ska bara vila en stund sen ta tag i plugggget.... en rapport som ska va klar på lördag :O paaanik

hej då


fryser!

sitter med tjocksockar, fleezetröjja, mjukisar och håller på att frysa ihjäl... kom just från yogan och är hos mamma, vi ska köpa böcker till nästa kurs, wiho! sen måste jag träna på redovisningen som vi har imorgon via datorn :o leeskigt.
känner mig jävligt trött, vill bara sova nu!! men icket...

och något jävligt stört är att jag fick 49 av 49,5 på min tenta, kul! omtenta i december..... det är såååå roligt med skola.. :)


heeejrå

godkväll

just ätit plättar me pappa, de funkar alltid :) har inte gjort ett skvatt idag, kollat på "fullt hus" och "keeping up with the kardashians".
igår hade jag en trevlig kväll med några flickor, spelade spel som tillslut spårade lite.... och rocky fann sin soulmate.

nu ska jag chilla lite mer och imorgon har jag en ganska fullspäckad dag, enligt mig...

seeeyou

23 oktober

sitter och leker lite med rocky, kastar ett snöre, han hämtar, jag kastar igen, han hämtar..osv. blir han aldrig less? ska snart fara och träääna! riktigt taggad :) sen får jag se vad dagen bjuder på...



fredag

fredag, känns deprimerande. är inte alls på humör. besviken, trött, less... bara att vänta på bättre tider.


isigt

Varit på skolan idag som sagt, fick skrapa rutorna på bilen när jag skulle fara, haatar det med vintern! På föreläsningen fick vi bullar och kaffe, det enda vettiga ;) annars så sög den!
sen så pluggade jag lite me tove, fast fick inte så mycket gjort vi snackade mest....

ikväll så har jag varit och tränat med bror, som har skaffat sig ett kort nyss! vi körde ben och lite mage, brukar inte köra ben så ofta i gymmet, så kommer ha myyycket träningsverk imorgon... det gillar vi :) sen när vi kom hem fick vi köttsoppa på bordet, de va gööött ;p

imorgon ska jag på stan och köpa nya träningskläder! då höjs motivationen ett snäpp kanske ;p



tränatränaträna

har kommit igång med träningen nu, har träningsverk så de sjunger om de... taggar för nästa pass imorgon! hoppas nu att min motivation fortsätter så här.. den har en tendens att lägga av.

imorgon ska jag till skolan en sväng, det är någon föreläsning på dagen... usch vad less på skolan! tur att terminen snart är över..

nu ska jag fortsätta se filmen på 6an, och ta mig en mandarin! gött!


brrr

Föreläsning på datorn. Promenerat. Yoga. Ätit. Tv.

så har min dag sett ut ungefär :) missade paradise ikväll så väntar på reprisen som börjar snart ;p börjar känna mig lite trött.. imorgon blir det plugg på skolan med tooovää :) måste läsa studiehandledningen så jag vet vad jag ska plugga, hehe...


tandblekning?

varit på yoga idag med syster, det är riktigt kul faktiskt! bra för kroppen :)
har just beställt tandblekning, måste ju prova ifall det funkar :p
vad ska jag göra nu då.. hade varit skönt med en prommenad men det är ju typ minus grader och kol svart här ute i björsbyn..

tänkte ställa klockan ikväll på typ 07.30 och fara ut och springa imorgon! får se hur det går ;)

aöerkdmrkfngvdtuir?

idag har jag fikat med syster på stan, det var välbehövligt att få snacka av sig lite! :) sen for jag förbi farmor en sväng, fick med mig ett förkläde och lovika(?) vantar hem..
Ikväll ser det ut som att det blir roasters med sandra och stina än så länge :)


Saknar dig sjukt mycket.. älskar dig och hatar att det blev så här.





spotify (y)

ja nu har erica också äntligen skaffat sig en sån där spotify, lite efter menmen! sitter och lyssnar på lite deppmusik, kankse inte skulle skaffat en iaf.
fredag idag, känns skönt! ikväll blir det nog idolmys och sånt :) robert är och handlar och ska köpa pizza till middag, jag som skulle försöka vara nyttig! får väl börja imorgon då..eller fan, ska och fika med syster då.. det gick inte så bra det här :p

hejhopp ha en trevlig helg


RSS 2.0