valborg

känner mig handikappad. fått låna en mobil av mamma, men fanns ju inga pengar på den.. nytt tillfälligt nr iaf: 0730416550.
Nu vill jag verkligen ha min telefon.

nåja. Idag har jag klippt och färgat håret! blev super nöjd, kanske kommer en bild sen. hon la iaf in bruna å ljusa slingor.

fårse om jag ids göra nå ikväll, känner mig skit trött och väldigt otaggad till att gå ut.

F.A.N

Åh, helvete,fan,blä,jävel,satan, ja allt. har tappat min käraste ägodel som jag inte kan leva utan längre! min iphone.. spärrat å fixat nu iaf, sen om den dyker upp är ju en annan femma.. HOPPAS. snälla kom hem igen älskade du.

Blev en sväng på olearys igår med ett härligt gäng, bowlade och hade skit kul! Ända tills jag skulle hem och insåg att telefonen var väck.

Nu ska jag äta, igen, är ju trots allt söndag och fint väder, så varför inte njuta lite extra inomhus med kanske en hamburgare?
eller nä, blir nog att sitta ute i solen och äta den, passa på att fixa till brännan lite.

23 april

Andas ut.... Nu är provet gjort, kändes helt ok, kan gå hur som helst. på onsdag får vi veta! Haft huvudvärk så mycket som jag tänkt dom senaste dagarna... blä.
Nu ska jag njuta av att inte räkna något förrän onsdag :) Film och popcorn nu! har jag sagt att jag älskar popcorn? love it. och lite brus till det! eller hur stina?;)

Imorgon: stan en sväng, träna, njuta.


20/4

Blev att övernatta hos mamma inatt, vi såg film och åt chokladbollar! mys.
Idag har jag städat och pluggat lite matte. Blir att fortsätta ikväll, på en fredag, ja.. ska nog ut och springa också! har äntligen kommit igång med det nu :) komiskt, alltid om man ser någon springa på en fredag/lördag kväll tänker man "har dom inget liv eller"? haha.. och det har tydligen inte jag heller.

Nu har jag ÄNTLIGEN, beställt klipp+färg tid! Längtar!! Ska bli så otroligt skönt att göra nått med håret! Funderade på om jag skulle färga det brunt, hade t o m en dröm om det... fårse, kommer säkert fega ur.


Proteinpannkaka

Okej, gjorde just den godaste pannkakan/plättan in my life:
2ägg
1 banan
2msk keso
(1skopa protein om man vill)
och med bär till! Blir nog den nya favoriten :)

I eftermiddag ska jag synda lite med mamma, vi ska göra hemma gjord pizza, typ det godaste jag vet. ibland måste man ju chocka kroppen?


Måndag.

Ja, det är fint väder. Gjort som man ska, gått en sån där promenad. Känner verkligen att den gav så där otroligt mycket, känner mig stolt som gjorde det. 
haha åh, trams... Måste hitta tillbaka till vardagsglädjen känner jag, vill börja tycka om det lilla igen, som t ex en promenad.

Idag har jag sökt in till universitet runt om i Sverige. Hoppas att jag kommer in på något bra ställe, att jag får byta miljö och omgivning!




Lördagsmys

Igår blev det mys hos syrran och david! gurkstänger och massa dipp och film.
Ikväll kör jag på samma stil, har noll lust för utelivet eller annat! Blir middag hos mamma strax, bara hon och jag, sen hörde jag att det blev efterrätt också. Laddat ner en film, så blir väl att se den ikväll/natt när jag kommer hem! tappade motivationen till träning idag, så imorgon får jag kötta extra mycket på gymmet!



Im not gonna miss you, not at all.

Vädret tar verkligen ned en. Därför måste jag dra mig till gymmet, även fast det kändes otroligt tungt. Men när jag kommer tillbaka ser jag framemot en film och popcorn! 127 hours, verkar vara bra!

you dont always get what you wish for, you get what you work for. Eller hur är det ?


tom

känner mig tom, slut på ideer. whats next liksom? framtiden, ligger där som ett frågetecken, som rymden.

helgen, blev som det blev, hatar när det inte blir som man tänkt! nåja, nu är min enda plan att samla ihop mig och finna styrkan att fortsätta framåt :) blir matte hela veckan, trots att jag har påsklov, självstudier till provet nästa vecka. blir mycket träning också, känner mig motiverad! träning ger mig styrka, och harmoni!

hoppas ni haft en bra påsk!

Påsklov!

Jaha, då har man påsklov. Åkte till skolan imorse, men sjuk lärare. Satt och pluggade ett tag med sofia och sen for vi på stan en sväng. sen var jag och tränade, men är sjukt omotiverad till cardio... körde typ 20 min? blä va trist.

Nu ska jag ta mig en prommenad! med den här gobiten


kan man bli sötare?

LUNCH

Far till salladsbaren med stina och käkar cesarsallad! SÅ FÖRBANNAT GOTT!! hade kunnat leva på det...


movieee

Äntligen fått hjälp att ladda ner filmer, jaa lite efter, och jaa det var inte ens svårt?? trodde ju jag. så nu ska jag se film hela kvällen lång. Är deppig och jävligt nere, så det förtjänar jag.... ibland är det ju så?


den här blir det nu


1 APRIL

Haft en fantastisk helg i Levi! Kunde fan inte bli bättre väder heller! åh, vilka fina backar och den lilla staden, som en tomte stad. så fin! Vi har redan planerat ett återbesök! :p

Kom hem vid 4, var helt jävla slut så har sovit i över 1 timme.. nu har jag just käkat middag och nu är det väl bara att inta soffläge eller? kände mig faktiskt lite rastlös, men vet inte vad jag skulle ha gjort... ids inte fara och träna, ett som är säkert.

lite bilder från levi
(inte den)


första kvällen, på en resturang. tog "Chicken basket", grymt gott var det


Pappa chillar i solen!


Härligt


En resturang i backen..


Vilar fötterna.


Dom där stolarna ville jag ta hem... Så sköna!


Dom hade massa olika sånna här skyltar inne på en pub, tyckte den här va rolig....


typ sant?


Åkte "gondoli" för första gången, mysigt vare!


försökte starkt att ta en bild på alla tre samtidigt, blev som det blev! haha


syster yster

RSS 2.0