Oj

Träningsvärk i typ HELA kroppen.... blivit mycket träning i veckan... två pass idag t o m!
Provade på Stil idag med stina, men helex är ändå helex, tror inte jag kan lämna stället riktigt än....
Det var någon medlemsdag dem hade, man fick gratis massage, kroppsmätning, osv osv. Vi gjorde en kroppsmätning, intressant var det! Vill kolla igen om några månader! Så nu blev man ju helt taggad på att köra stenhårt på gymmet!

JUL SNART! Måste säga att jag är verkligen på hugget i år, kommit på julklappar till hela familjen, stolt! Måste bara gå och införskaffa det......


Är trött i huvudet, kroppen, ja överallt känns det som, så nu blir det soffhäng med kesella och jordgubbar!



Skönt.

Blev en hel mysig kväll igår med syrran, gjorde mat, efterrät, såg Twilight och sen blev det att övernatta i deras underbart sköna soffa :p Sen idag for vi och tränade och kikade in nya Stadium outlet på storheden, galna människor som springer runt och sliter i allt dem ser. Ska nog fara dit och kolla i lugn och ro till veckan! behöver ett par nya tränings byxor + linne..

Mitt fina rum är äntligen klart, rivit vägg, lagt golv, bytt tapet, ja rubbet. Stort och skönt med utrymme!
Nu har vi just käkat och snart blir det efterrät. Ikväll blir det bio med stina, vi ska se Breaking Dawn!!!! SÅ TAGGAD :) Passade ju perfekt då jag såg 3:e Twilight filmen igår.


När jag och stina var på en av våra lång prommisar, Så stod den här fina lyktan ensam i skogen

Måndag

Solen har skinit hela dagen, varit ute och gått i en evighet känns det som. Först med Rocky och sen följde Stina med också. Nu är jag hemma och mitt stackars knä värker :( av att prommenera? Vet inte vad jag ska göra åt saken... Borde kanske kolla upp det? Just fått i mig lite tonfisk och avokado + protein drink. Ska på yoga på ett tag. Längtar! Fram tills dess ska jag bara sitta och vila mitt knä..!

HEJ SÖNDAG

Igår firade vi att Sara fyllde 20! Vi käkade mycket goood mat och hade det trevligt! :)
NU är det kallt ute, dags att ta fram vinterjackan mössa å vantar! Frös nästan ihjäl igår....

Idag är det söndagsmys som gäller, laddat upp med popcorn och ska snart kika på film!


Igår blev det kavaj å kjol!


mumma! men nu är det inte mkt kvar

haha

åh älskar att gå igenom massa gamla bilder! memories!



1an på gymnasiet. vi hade SÅ kul åt stinas ansikte.... (i mitten) kan inte sluta garva!!! vill ha några tider tillbaka :)

16 nov!

Sitter och försöker skriva ett inlägg från pappas iPad! Inte så lätt som man tror! Haha. Föredrar en vanlig rejäl dator :p tangent bordet var ju jobbigast. Igår blev det yoga och träning med syrran, känns jäkligt skönt idag, träningsvärken kommer smygandes :) blir nog samma idag! Btw, så äälskar jag det nya protein pulvret, än så länge iaf. Hoppas det håller :) Vart håller målaren hus undrar ju jag nu..... Komsi kom!

Snart klart

Äntligen typ målat klart i rummet! Varit och hämtat ut tapeterna idag,  imorgon kommer målaren och ska spackla och sen på onsdag sätter han tapeterna :) wihoo! ska bli skönt att inte leva i en röra nå mer.

Inte blivit nå träning idag, haft noll motivation att fara till gymmet. Ska gå på en långprommis med älsklingshunden senare. Men imorgon ska jag släpa mig till gymmet! Så mycket smörgåstårta och tårta som det blev igår....

Idag fick jag och min syrra vårt protein som vi beställt, blev ett "risprotein", utan mjölk, sötningsmedel osv. Blev så uppsvälld i magen av mitt förra, så tänkte prova det här som skulle vara väldigt snällt mot magen!

Nu ska jag bara ta det lugnt framför tvn!


9/11

Den här låten har jag på hjärnan just nu.... dem är ju så sjukt sööta :) love them!



Ska måla i rummet nu, sen kommer stinko så ska vi fara ut och springa igen! hoppas bara att knät tillåter :)

TUESDAY

Är heelt slut både fysiskt å psykiskt! Varit i Piteå hela dagen med Stina, sen har vi varit ute och sprungit! Känner i mitt knä litegrann nu, blir så less! Kan det inte bara få vara bra!

Sitter och ser desperate housewives och käkar mandariner/clementiner eller vad dem nu kallas ;)
Imorgon ska jag måla i rummet. Nu är tapeterna beställda, lite väääl dyra var dem!

 


DET HÄR VAR SÅ GOTT!



7 November

Haft en sjukt trevlig helg! med underbara människor!

I veckan blir det träning träning å träning! skönt med vardag. Blir att hålla på med rummet också, äntligen valt en tapet! kommer bli sjukt nice :)


Tapeten. Dålig bild. Den glittrar mkt mera!




Nu ska jag dra på Yoga med syrran! seeyou

1 NOVEMBER?

Alltså, redan november! sick. Brorsan fråga vad jag ville ha i julklapp, lite VÄL tidigt tyckte jag.

Var och klippte mig igår, hos camilla som blivit min favorit! älskar att prata med henne om allt! haha, är ju som att gå till en terapeut. Klippte bara topparna, fräshade till det lite. Sen blev jag helt crazy på stan och shoppade lite väl mycket som jag absolut inte skulle ha behövt.... så likt mig.

Sitter och äter tonfisk,avokado å creme fraiche och söker lite bostäder i Malmö, men är ju mer eller mindre omöjligt verkar det som. OM jag nu kommer in på utbildningen!


(inte klippt på bilden)


RSS 2.0