Ricinolja!

Tror att det kan vara riktigt bra! Min syrra tipsa om att det skulle vara skit bra för håret, få det att växa och bli fint osv. Provade just, hade i det en timme innan jag duschade och satan vad mitt hår blev lent å fint :) Så ska definitivt fortsätta med det :)

kikar idol och äter naturgodis!


Presenter!

Pappa var ju utomlands i veckan, kom hem idag, och med fina presenter :) en parfym som jag beställde! och godis, som kanske var mindre välbehövligt....

Nu ska jag gå på en prommis med rocky




Måndag 24 okt

Redan slutet av oktober, veckorna går ju sjukt fort!
Haft en bra helg, i fredags blev det lite idolmys, och i lördags blev det utgång med trevliga människor! Umgåtts lite med syskonen också!

Ska göra mig någon slags lunch nu, och sen blir det yoga!


red lips

Hoppas!

Sökte in på en utbildning igår, HOPPAS att jag kommer in!!! Grymt taggad. :)
Nu ska jag snart till gymmet, måste bara vänta tills klockan blir lite mera så man slipper betala parkeringsplatsen.... kan luleå införskaffa p-skiva kanske!


What to do!

Var på bio igår och såg "Crazy,stupid,love", den var skit bra! Rekomenderas!



Sitter och kikar på lite utbildningar... sista dagen att söka inför våren nu. Men vad fan skulle man söka då!? ORKAR INTE. beslutsångest på hög nivå.

Mys helgen

Myskväll nr2, laddat upp med chips, godis å bäddat ner mig i soffan framför "Bring it on", bästa filmen ever eller vad! haha.
Underbar dag ute idag, varit på långprommis med goaste hunden, och sen for jag och stina och käkade sushi på sushibar, det är ju så förbannat gott, skulle kunna äta hur mycket som heelst!

Just nu trivs jag, låt det förbli så!

Fredag 14 Oktober!

Vill att solen ska skina varje dag! Det är ju guld värt!

nytränad och nyduschad, love it! ska smörja in mig med någon god lotion nu, och ikväll blir det mys troligtvis! :)

TREVLIG HELG

Fullmåne

Typ tredje dagen i rad det är fullmåne? Skit mysigt att gå ut med hunden i alla fall :) Månen är som en lampa och stjärnorna helt klara! Något positivt med att bo i björsbyn :p Inne i stan är det då inte lika fint!
Haft fullt upp hela dagen, klar med koppar rören trodde jag iaf, nä då kommer pappa med mer så klart. Men om det är fint väder imorgon så gör det då inget!
Sen har jag varit på yoga, börjar se resultat nu! jäkligt nice :) och nu har jag varit ute med rocky i typ 1 timme.

Mys i soffan nu, eller?


Försökte ta en bild på den fina månen, man såg inte så bra haha! polstjärnan där under :)



En osminkad, i chillkläder

Onsdag 12 oktober

Hade en super mysig kväll med stina igår, vi gick på kvällsprommenad och sen badade vi bubbel hur länge som helst. Hade hårinpackningar osv!
Idag har jag storstädat hemma, varit på stan med stina, gymmat i typ 2 timmar! Känner mig riktigt duktig :) just duschat och tagit på mig onepiecen, mys! Nu blir det soffhäng med rocky. ;)

Imorgon fortsätter jag att kapa koppar! Regnade idag så tog ett break. Det är ju faktiskt ganska mysigt att stå ute och pyssla på, när det är så skönt väder! Tycker om hösten!

CIAO




Bara hälften kvar :)


10 OKTOBER

Haft en hyffsat bra helg :) Hjälpte pappa ute hela lördagen, körde traktor för första gången ;) skit kul var det! Sen på kvällen blev det lite partaj!
Igår käkade vi tacos hos mamma och gick på yoga. Längesen jag åt tacos, det är ju SÅ gott! Borde äta det varje vecka! Fast då skulle det väl inte vara lika gott...
Imorgon ska jag kapa koppar typ hela dagen, och kanske nästa också... wiho! Nog har han en snäll dotter pappan min.

Nu blir det mys i soffan, har kvar godis sen helgen, "måste" ju äta upp det ;)



7 Oktober

Inte skrivit på länge, har typ inte haft tid!
Idag har jag fikat med kära johanna på waynes, mycket trevligt! drack en chai latte, dem är ju så jävla goda!! Sen vandra vi runt lite på stan och efter det så gick jag förbi gymmet en sväng, kommit igång bra nu efter sjuk tiden!

Känns skönt med helg, men har ändå fullt upp :S Förutom ikväll, då blir det lugnt hemma med karra påsen!


2 Oktober

Haft en skön söndag, städat lite hemma, varit och fikat tårta hos brorsan som fyllde år, varit och tränat och varit på yoga. Nu har jag just duschat och sitter med en ansiktsmask på, mys :) nu blir det soffhäng resten av kvällen!


30/9

Hockey

Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag sitter och tittar på hockey. Det var inte igår. Måste ju låtsas att man hänger med ;)
Ikväll blir det nog en lugn hemma kväll. Skönt att kunna träna imorgon då :)

Nu ska jag ta mig något gott, om vi har något. HEJA LULEÅ

RSS 2.0