jobb å slit

är TOK stressad, hatar den här känslan! då man har så mycket att plugga till att man inte vet vart man ska börja och det känns omöjligt!! vill bara ha sommarlov nu och inte tänka på äckel skolan... tenta på rörelseapparaten, cellen och nervsystemet nästa fredag, helt sinnessjukt vad dem tror att man ska kunna tills dess. de är fan OMÖJLIGT! redan anmält mig till omtenta, blir väl att plugga hela sommaren? nja men augusti iaf.

ja nu ska jag sluta klaga på allt. men de känns förjävligt! och ibland är det skönt att bara få klaga. ikväll kommer jag sitta bänkad framför svt1 då min älskling kommer vara med i serien "krig för fred" 21:00. egentligen kanske jag har det rätt så bra här hemma med min anatomi ångest...

jobb imorgon på pepper corn 12-19, nice! sen blir det plugg plugg plugg, och hela helgen med. träna ska också hinnas med!


:):):):)

heello. idag är jag väldigt glad! varmt ute, solen skiner och imorse var jag på intervju OCH fick jobbet!!! :) är supersuper glad!
sitter hos älsklingen och tar de lugnt ska snart gå och köpa mig lunch på salladsbaren.
har hur mycket plugg som helst att göra måste väl börja ta tag i skiten snart.... blää. men först mat!

seeyou


sool!!

Tvättat hela dagen och solat emellanåt :) helt underbart med värme!! ska äta något nu sen blir det träning :)
Köpte ett nytt shampoo och balsam igår från frisören som ska vara riktigt bra mot torrt å slitet hår och är i kris nu så de va värt pengarna.. 570kr vill man ju inte slösa varje gång på nytt shampoo å balsam :o.. ska bli kul å se om de funkar sen! :P 

mm juste skulle tvätta mina svarta converse, och nu är dem bruna!!! less...

RSS 2.0