lördag

hejhej :) igår festade vi, de va grymt kul! först var vi hos johanna sen for vi till cleeo :) lyckad kväll :) sen efter de så for vi å åt på max, sjukt goott!
idag vet jag inte vad som händer, ta de lugnt tror jag väl :) nu ska jag ner och ta mig frukost, hejs :)

skolaa

torsdag idag, en av mina längsta dagar, 8-17, men fick sovmorgon idag! för att jag gjorde klart data arbetet i tisdags redan :) så de va skönt :) väntar nu på min sista lektion, som börjar halv 4 till 5 :/ sjukt jobbigt! men snart är det loooov! fyfan vad skönt! ska inte ta hem en ända läxa eller nått som har med skolan att göra!
idag blir det att plugga NK!
tjao

feet tisdag

heej:) idag är de fet tisdag då :) har ätit en semla när jag kom hem från skolan med mamma, sen senare ikväll ska vi äta våran andra :) haha. myccket gottt!
har sovit efter skolan, trött som jag vet inte vad :S skulle som sagt behövt träna.. och skulle egentligen behöva plugga ikväll, men de verkar inte bli av. så får ta tag i de imorn ist!
imorn är de friluftsdag med skolan, först tänkte jag vara hemma å sova, men ska och bowla med klassen :) jag äger på att boowla! ;)
nåja, ska se på 2 ½ men nu och slöööaaaa ;P pusss

sommar 08 :) underbaaar<3

jag och älskade sandra(L)


härlig dag!


jag :)


stina och jag :)


vi :)


yee, vi igen :)


sommar kväll


mys hos mig. hanna och johanna (L)

söndag

hejhallå,
igår festade vi :) eller åkte mest bil med krille å jenny för festen va inte så kul.. inte så lyckad kväll?:p
nåja, idag så har jag övningskört igen med fader :) börjar kunna allt nu, så de är svin kul! :) vi for till coop arena, så fick jag pröva sladda, svin kul :D
annars har jag bara tagit de lugnt idag, vakna helt tidigt, så är typ trött..

aja, hejs ;)

(inte från igår)


godmorgon, lördaag

goodmorgon! :) sitter här i min mysiga otroligt sköna morgonrock som jag fick av pappa i julklapp :) har typ nyss vaknat för cirka en halvtimme sen. sitter vid datorn och funderar på frukost :)
Igår så var jag med johanna hos hennes syster som just flyttat in på porsön :) vi såg twilight! för typ 10:e gången, men ändå lika bra! hur fan kan de komma sig :p sen spela vi guitar hero, men jag sög så de var väl mindre kul för mig.. haha. sen såg vi björnbröder, otroligt sorglig i vissa scener, mina ögon blev alldeles vattenfyllda.

Idag vet jag att jag och pappa ska övningsköra iaf :) sen ville han att jag skulle städa hans jobb/verkstan för lite cash :D men vet inte om jag orkar, får se först hur mycket cash han hade tänkt sig ;P

kvällens händelser är just nu ett stort frågetecken? som vanligt typ :p menmen vi fårse vad som sker. nu ska jag ta mig ner och äta frukost! vi hörs, hejs :)

gammalbild, björsbyfest ;P


friday

hejhallå :) inte skrivit på ett tag. har väl varit upptagen ;p
nåja, ikväll är det fredag :) sitter hos jossihanna och vi ska kanske till hennes syrra eller så vet jag inte :) blir chill kväll iaf :) nästa helg blir det iaf paartyy! :) så sparar lite till då så blir man mer taggad!
i veckan har de inte hänt nått speciellt skola å de vanliga, tränat lite åså:)

ha en bra heelg hejs :)

yesterday, and sunday

haha.. gårkvällen.. otroligt knasig kväll, men rolig för de mesta! ;p finner inga ord.. sitter bara å skrattar haha. bilder kommer senare :p

idag så vakna ja först typ halv 10, kunde typ inte sova mer, men låg i sängen till 10 över 12, gick upp å åt upp pizzan som jag hade kvar, mye gott! sen har jag bara tagit de lugnt hemma, känner mig helt mör i kroppen.. ska ut sen å övningsköra med fadern, men han hör ju inte av sig? måste förbi affären också å köpa grejer till min jävla lek i LPL imorn.. fan va less på dom där jävla ledarskaps övningarna! bläää. 
ikväll blir de nog att chilla på här hemma, se någon film på TV, säkert nån kl 9. imorn skola, ska bli grymt jobbigt! tycker de är söndag,måndag,fredag helatiden! :S dagarna emellan försvinner typ.

nåja, ha en mysig söndag, så hörs vi :) puss

otroligt mysig bild från kroatien, innan för murarna på kvällen, va som att gå inomhus
 

Godmorgon! alla hjärtans dag

godmorgon allihopa :) vaknade kl 9 idag av nån konstig anledning? var bara hemma igår och tog de lugnt somna vid 12 kanske. å har sovit jätte gott! :) drömt massa har jag gjort också :S
nåja, nu sitter jag här i min säng å lyssnar på MTV och filar mina naglar som sedan ska målas! ;p Min dag består utav ingenting direkt, kanske går å köper ett par strumpbyxor på stan om jag ids, annars får man ta de man haver. Annars bara ta de lugnt och sedan ikväll bär det av till porsön på inflyttningsfest! hoppas det blir roligt! :)
alla hjärtans dag äre ju också, men inget speciellt tkr jag? kanske för att man inte har nån att dela den med ;p haha, nåja, så de blir party ist (Y)

nu ska jag fortsätta fila naglarna så hörs vi sen kanske :D ha en bra alla hjärtans dag, puss

vill va brownie.. (i kroatien, glasseen<3)


lehehesss

grymt less. fan vilken idiot.....
varför ska de alltid va massa tjaffs å idiotiska kommentarer. fan kan de sluta, blir spyless.

FREDAAG

nu är det äntligen fredag! sitter i datasalen på skolan. börjar inte förrän halv 2, då har jag NK. Sen efter NK:n ska jag gå på staan och hitta kläder!
igår var jag och tränade, 2 timmar hårt som fan, å de var svin skönt! extra skönt idag.
ikväll blir de att ta de lugnt, jag å mamma ska beställa pizza, goott :)
sen imorgon, blir det fest! ska bli grymt kul!

ha en bra dag/helg hejs :)

wednesday

hallåj, onsdagonsdag, skolan var grymt jobbig idag! eller egenltigen bara psykologin! fyfan vad jag hatar den!! blä. ger oss läxa varje lektion och är en riktig sat kärring. sen när jag kom hem så försökte jag komma på nått att jobba om på samhällsen, kom aldrig på nått och de va tjorvigt som fan, men tillslut nu så här vid halv 9, suttit å klurat flera timmar, så blev det kriminalitet! min syster hjälpte mig att komma på frågeställningar osv. först så skulle jag ta om miljön i sverige men de va för tråkigt :S

nåja, nu är jag klar med alla läxor för idag, och tänkte snart krypa ner i sängen och bara slappna av och kolla på TV! grymt skönt, hjärnan är alldeles slut. En ny dag imorgon, torsdag, slutar rätt tidigt, tänkte gå på stan å titta på kläder, behöver verkligen nya!! fyfan. sen är det ju fredag! blir att chilla då på fredagen, och sen på lördagen blir det party! :) längtar tjejer! så kul att ha något att se fram emot!

ha de gött ;) hejs

vill verkligen ha sommar nu! fyfan vad less på denna kyla! å de är ju inte lite deprimerande att sommaren är knappt 3mån.


söndag igen

hejhej :) idag är det söndag, tänkte berätta litegrann om min helg. I fredags så var jag med sara hanna å josse först var vi hos kru och så, sen så splittrades vi, jag josse å sara for till stan till nån fest fast den sög typ, så for vi till ripan ;S där var de svin trist från början iaf, men sen vart de bättre. Men ja, de va en helt okej kväll trots allt, träffade trevliga typer iaf:)
sen lördag så stor städade jag rummet och fixade lite saker, sen kom syster, bror å co på middag å så såg jag johanna å mamma melodifestivalen som sög snopp. men va så trött så orkade inte göra någonting på kvällen. somnade typ halv 11-11. svin skönt!
å idag söndag, så har jag inte gjort så mkt vaknade typ halv 10, och har ätit tacos rester från igår och typ chillat på här hemma :) fårse, om jag går och tränar sen också :) och ikväll blir det väl att se någon film och mysa påå!

hoppas ni haft en bra helg;) hejs


torsdaaag, snart helg

hejhej :D idag är det torsdag då, sista dan i helvetet imorn! sen sovmorgon i två dar å heelg! å har gjort bort alla läxor den här veckan så har inget till måndag, så kan chilla på hur mkt som helst! grymt skönt. förra helgen plugga jag arslett av mig. nåja mkt skönt med helg!

idag så hade jag först skola till 8:15 till 17:00, joobbigt. Eller de va rätt kul idag i skolan faktist:) stina var på något flumhumör så höll på å skratta ihjäl mig. nåja, när jag kom hem från skolan så hade mamma gjort stuvade mackaroner och köttbullar, mums! bror kom och åt med mig också. Sen la jag mig å kollade tv under täcket för jag håller ta me fan på att frysa ihjäl. när jag skulle gå hem från skolan kuta jag sista biten för att jag var så grymt less!! på stormen och plumset i snön.
sen så har jag halvsovit hela kvällen med vetevärmaren i famnen. nu så här vid 9 tog jag mig upp och sitter nu och försöker plugga till nk provet imorgon. och igår va jag å tränade å simmade, var helt själv i hela basängen på helex, mysigt det var! nedsläckt å lugna favoriter. har träningsvärk idag, mkt skönt!

de var min händelserika dag de! :p snart heelg som sagt, får se vad som sker då :) ha de bra hejs!

påväg hem i sthlm.

pluggsöndag :/

heej :) idag är de söndag tråkigt tråkigt.. har fruktat denna dag. Måste nämligen plugga! blää för de.
nåja, igår var de lördag, vi var i stan i saras farmors lägenhet å chilla :) de va myysigt! gick hem sisådär vid halv 1. å somna vid 2 kanske, å vakna upp trött så in i helvete kl halv 12 ;S

nu tar inlägget slut å då måste jag gå å plugga...


RSS 2.0