underbart!!

Varit ute mestadels av dagen för det va så jävla skönt väder! gick först en promenad med rocky i ett skoterspår och sen skotta jag fram en plätt på altan och låg och njöt lite. sen tog jag en till promenad för att jag va rastlös. och nu har jag gjort klart en till uppgift till skolan! känner mig väldigt produktiv! har bara femtio elva kvar men alltid något.

Min syster skulle komma förbi snart, hon hade köpt massa fint till mig när hon var i thailand! Sen ikväll blir det en skön kväll framför tvn (melodifestivalen) som suger men känner ändå att jag måste titta på det?


puss. innan min älskling for tillbaka till afghanistan.


på g ut i de fina vädret

Fredag

varit för upptagen för att skriva hära! eller så inte, bara varit lat.
förra veckan va helt underbar, fick mysa hur mycket som helst med min älsling och det var awesome! nu har jag fått mig en rejäl dos av han så kanske klarar mig till den 7e april då han kommer hem igen. men saknaden är redan stor.

måste plugga hela helgen lång, massa att ta igen då jag i princip sket i allt förra veckan å den här. men nu har jag lagt det åt sidan en stund och äter lite godis och ska se big brother som börjar snart ;) helt pantade människor som kom med och vad hände med alla 30+? kul att se ändå..


min mys kompis i soffan

RSS 2.0