AMEN MYS DÅ

Gick av sista jobbnatten imorse. Sov till 16.00! som en gud.... Ledig hela kvällen plus dan imorgon. men sen blir det att jobba extra natten till söndag... cash is king och så är det fan :) bättre att jobba å samla massa pengar än att gå ut och supa och slösa bort dom! right???
 
Idag kom min nya onepiece!! så ikväll blire mys i den och har införskaffat lite chirre också! och laddat ner hela säsongen av vänner. haha. men fan så nice det är att bara chilla ibland :) love it! jaaaaamen. och ensam hemma, kan det blir bättre?
 
btw, så fick jag nya högtalare + bas av pappa i födelsedagspresent! GRYMMA! allt blir så mkt bättre med dom! helt sjukt.
 
peace :) hihi
 

höst, igen

oj, hösten kom ju som ett brev på posten. haha. gula löv på marken överallt, 2 grader på natten, frost på bilen?? vad hände med det.
Så, jag har just klickat hem en ny onepiece, den här gången en svart! känner att jag har en svart period av ngn anledning! Sen klicka jag hem ett par mysiga uggs också :D känner mig otroligt MYSIG. haha.
 
Sitter i soffan, som jag typ gjort hela dagen sen jag vaknade halv 2 efter jobbnatten. Laddar för jobbveckan som startar 22.00. Tänkte att jag skulle fara och träna, men så blev det ju inte. inte ens en promenad fick benen. Får ta nya tag imorgon när jag kommit in i nattrutinen ;)
 
pössss å hej
 
För exakt ett år sedan, med rocky. Helvete vad tiden går för fort.

13 augusti 2012

Går förmiddag hela veckan, 06-14, så nice att sluta tidigt. Hunnit ligga å steka lite i det fin fina vädret, gått från björsbyn till gymmet å kört bröst, ben å mage å sen gick jag hem igen... är HELT JÄVLA SLUT. Men en jävligt skön känsla! guess what. nu blir det soffan med en kesella med mango å jordgubbar, och popcorn! löövley.
 
ok jag vet. är typ besatt av rocky..men han är ju VÄRLDENS SÖTASTE!

let the rain fall

Tänkte uppdatera lite så jag själv vet vad som händer. Inte haft ork att skriva eller ens bry mig i något.
Min mormor gick bort tisdag 7 augusti... Känns tomt, och mycket overkligt.. hon har alltid funnits bredvid oss och nu är hon bara borta.. jag kan inte förstå det. Att en människa bara kan försvinna från en dag till en annan... saknar henne så det gör ont i hela kroppen. Försöker hålla mig sysselsatt så att inte alla tankar kommer helatiden. Men dom kommer sen ändå..
 

Varit på massage idag som jag fick i födelsedagspresent. Var gudomligt skönt, men gjorde ont också. speciellt i nacken!

 

Ostbågar, film och mina myshundar är kvällens underhållning.

peace :)

 bjuder på en skön låt

RSS 2.0