less på 3

blää går inte så bra att låsa upp telefonjäveln.. bara massa tjorv, fattar inte ens varför 3 finns.
nåja, har varit på skolan hela dagen, det var jobbigt! har bara suttit i princip hela dagen. och imorgon går jag till kl 18 :) kulkul!

nu inväntar jag idol och tänkte kanske göra mig lite te, men gustaf säger att man får gula tänder av det, så jag velar lite..en liten rocky :) kan dom inte alltid vara valpar?

tenta

har haft fältstudie på sjukhuset i 2 dagar, har varit intressant och lärorikt :D haha. imorgon har jag online tenta, är nervös för hur den kommer se ut, och är inte 100% förberedd... fårse hur det går.

ska ta mig en till morot, det är ju väldans gott! ;P och fortsätta att se idol :) sen ska jag drunkna i böckerna..
ja det är tuffa tider!


kalla tider

det är kallt ute idag, sitter i soffan med en filt och håller på att frysa ihjäl. har just ätit köttsoppa och småplättar med hjortronsylt och glass (y) de var helt okej :)

annars idag så har jag varit till tove och pluggat, mycket mycket tjorv med vårat grupp projekt, blir koko i skallen. vi bakade även chokladbollar, hundra år sen jag gjorde sånna, det vart grymt gott :)
sen så for jag in till stan, skulle på apoteket och sen gick jag runt en sväng och kollade lite kläder tills min parkeringstid tog slut.

ikväll ska jag försöka plugga lite och tagga till imorgon, ska på sjukhuset och gå brevid en arbetsterapeut, intervjua och massa skit...

tjoohej


vad har jag gett mig in på

har sjukt mycket i skolan, fattar inte hur jag ska klara det här! projektarbete, tenta, praktik... allt inom knappt 3 veckor.

haft en mysig helg med gubben, skulle försöka få något plugg gjort, men icket.. ;p har istället fyndat mig en iPhone! som kommer på fredag. kan den här veckan gå lite snabbare...


leeesss x1000

ingen bra dag idag, vill bara att den ska ta slut och att imorgon förhoppningsvis blir bättre. liten chans.
ingen bra sömn, en mor som driver mig till vansinne, skolan som gör mig alldeles gaaelen.

nu ska jag försöka tagga till indoor walking halv 5. och ikväll blir det "salt" filmen med gubben

18 grader?

vad hände med att det blev 18 grader ute? var nyss och gick runt sjön, det var stört varmt.

nåja, har varit med gustaf till ikea i helgen, vi skulle köpa en garderobsstomme som han fick i fel färg sist. och så klart så hittade vi massa små saker som vi tyckte var behövliga ;p bl a massa ljus, som vi råkade somna till när vi kom hem, sen när vi vaknade så hade allt stearin runnit ut över hela nya duken också. lyckat :)

efter ikea for vi direkt till pappa och skulle äta surstömming för första gången, säger bara aldrig mer! tur att han hade gjort annan mat också..

nu ska jag tagga för indoor walking 18.00! :) sen blir det nog plugg..


RSS 2.0