ge mig styrka!!

mycket i huvudet just nu, vet varken ut eller in. skulle vara lyckligast i världen bara man visste nånting... känns som att en stor bomb har träffat mitt liv och nu måste jag samla ihop bitarna från noll. känns ju som en jävligt stor last.... och vet inte om jag har orken att göra allt.. men bara att försöka lite i taget, så löser det väl sig förhoppningsvis, hatar känslan då allt känns omöjligt.

blir väl att fara och träna snart, den enda sköna platsen just nu.


höstmörker




det är så jävla gott att ta en kalkon skiva å stoppa keso på! :P perfekt efter man tränat å är lite små hungrig :)
känns skönt nu efteråt att jag slet mig iväg till gymmet, liite motigt var det... 
Ikväll är det svenska hollywood fruar! ;) love it! haha. kvällen är räddad!
 
tycker faktiskt att det är mysigt med höstmörkret så här på kvällen! sitter i soffan och dricker varmt citron vatten å lite kalkon me keso, mumma! :) nu ska jag mysa vidare! seeyou!

Måndag 29/8-11

sitter och läser tidningen med en kopp kaffe, värsta vuxen poängen. blev inte så mycket sömn inatt inte, och sen blev jag väckt på morgonen och sen var det kört! vad skulle man göra för nytta idag då, rummet ser ut som ett bombnedslag med kläder överallt. så det måste jag fixa! måste även förbi stan en sväng och göra ett ärende, sen passa på att träna i samma veva :) när man väl är i stan så är det ingen återvändo, när man bor långt ute i helvetet.

nä, om man skulle ta sig en dusch och bli människa igen! tack å hej!


utgång i lördags.

friday!

fredag it is! har gjort nytta även denna dag, städat hela huset! och snart blir det gymmet och svettas lite!

Ikväll ska vi inviga bastun! är själv heela långa helgen, ingen hund, ingenting! känns fördjävla skönt! blir att pyssla om sig själv och bara njuta :) och på söndag blir det jobb! längtar nästan haha!

nä nu är det bara att byta om till träningsoutfiten!



kvällsmys

vart en hurtig dag idag, gjort ärenden på stan, sen gymmat och efter det intervaller/jogging och magövningar på ormberget :p kan säga att jag känner redan i benen.... nu har jag just duschat i en evighet i kokhett vatten, det var såå skönt :) och nu har jag stoppat på en lermask i fejjan, kände att det blev värsta ta hand om sig själv dagen, haha. men sånna dagar måste man också ha :) ska göra mig något slags te å bara mysa ner i soffan i onepiecen! :) myspys!

Imorgon är det redan fredag!!!! shit vad den här veckan har gått fort.



staun

mot stan för att säga hejdå till kära jossi :( sen lämna ut lite cvn och en sväng förbi gymmet!


..



lite depp musik, sen försöka sova.

tråk!!

vaknar på morgonen, och är aldrig pigg? tar typ 2 timmar innan jag vaknar till liv :) men så är det väl när man inte har så mycket att göra! 7 heaven brukar funka och lite gröt på det :)
vill att något kul ska hända! något oväntat! jordbävning, vad som helst. skulle vilja flytta härifrån mest av allt! annars lär de väl aldrig hända nått.

öm i benen efter prommenaden igår... blir nog en till idag, hinner inte till gymmet, måste till stan å lämna de där jävla cvna och sen till mormor.. tur att det är en ny dag imorgon :)


!


måste bara säga att den här är SKIT bra!! bästa inpackningen jag haft :) rekomenderas!



fan vad produktiv dag!

Idag rasla det till för mig. eller ja, först sov jag en bra stund på morgonen. sen duscha jag osv och for och träffade studievägledaren på ltu. sen vidare till stan och träffade johanna för en "fika" skulle det vara, men det blev max mat istället! haha. gott var det :) efter det så gick jag in med lite cvn här och där, så hoppas att någon jävel ringer då :)
sen nu ikväll tog jag en 1 ½ timmes prommis med hunden, och snickrat ihop möbler.

imorgon blir det in med lite andra cvn, träning och sen surströmming hos lilla mormor, äter dock inte surströmming... så får väl se vad det blir till mig :)

seeeyou!

onsdag

vilken piss dag ute, och så klart är jag ledig då :) får väl försöka göra lite nytta då. kan göra en liten lista för skojs skull.


- Plugga!
- Skriva om CV
- Yoga + träna
- betala telefonräkning
ja sen är det väl hundra grejer till! just nu vill jag bara krypa ner i sängen igen och kolla film... men måste verkligen plugga....tenta på måndag!! vill inte :(
börjar min nyttiga dag idag också! har jag bestämt... två ägg till frukost blev det, men kommer ju vara hungrig snart igen.....

vill inte ha regn! sluta nu


11 Augusti

Haft en mycket trevlig dag med johanna idag, käkat shoppat och snackat skit, som det ska vara :)
just tvättat klart ett lass med kläder, och nu ska jag snart göra mig klar för att fara och träffa ett härligt gäng och gå på färjan en sväng! sista vardagen. helt ok dag :)

köpte ett så klockrent linne inne på bikbok där det stod "worry less, smile more, accept criticism, listen & love, dont hate, embrace change, feel good anyway"


måndag?

redan måndag, helgen bara sprang iväg. haft sjukt kul i alla fall!
sitter nu och käkar lite digestive å philadelfia, mumma! och ser på mina lösnaglar som jag börjar bli less på! måste boka tid för att ta bort dem...
på schemat idag är det packning för fulla muggar som gäller, mindre roligt men måste göras..

det kan inte alltid vara roligt, ibland får man stå ut med det hemska så att det bra kommer!

if I could turn back time

önskar att jag hade en tidsmaskin och kunde vrida tillbaka tiden när jag ville. komiskt att i dem förra inläggen var jag så lycklig, och nu är allt upp och ner. det är som att man aldrig kan få förbi lycklig i den stunden man är det. då istället är det alltid en kniv som är redo att sticka en i ryggen. är så less på att man bara aldrig kan få vara! vill aldrig mer bli kär! om det är så här det ska sluta. ger upp!


var och klippte mig igår och sen tröst shoppade jag lite, för stunden blir det bättre, men sen är allt som vanligt och man är lite fattigare dessutom. haha...
Ikväll blir det väl att bita ihop, klistra på ett leende och gå på kalaset.


blev nöjd med håret som tur var!

RSS 2.0