25/7

ÅH HAHAHA fick just lönespecen.... fan vilken fin lön :):):):) oj vad roligt det blev att gå på stan imorgon :)

SOMMAR <3 SYND ATT DEN ÄR FÖR KORT

Semester i TVÅ veckor nu! helt underbart!!!!! Stekt i solen hela dagen, varit på lång prommis med älsklingshunden, doppade fötterna för första gången i år, och rocky badade som en tok.
Överlevde min hemska vecka, så nu har jag veerkligen förtjänat den här ledigheten...
 
Imorgon blir det antingen stranden eller stan, sen blir det FEEEEST med mina fina tjejer på kvällen! Inte varit ut på hela sommaren, ska bli kul att fira in semestern!;) ohyeah.
 
sommaren, de handlar fan om veckor alltså, man får ta vara på dom... sen har vi MÅNADER med vinter, sjukt deprimerande.

Tisdag!

Man blir helt dagvild när man jobbar natt. Trodde det var måndag idag....
 
Sov till halv 1 kanske, käkade och såg en film, sen for jag och tränade på helex, ska det fan heta, men sensia.... blev rygg och mage, kändes skönt som fan :) Och nu har jag just varit på en timmes prommis med hundarna, så nu känner jag mig värd att få chilla ända tills jag börjar kl 22 :)
 

skin

lägger mig och sover till den här fina låten....
 
 

CASH ÄR FAN KING

försov mig imorse, klockan ringde 05, vakna 06.30?! ska vara där 06... fick paniiiik!! ringde fel kille på jobbet (som var ledig), körde som ett cp till jobbet. men tuur att man har en snäll arbetsledare som ändå gav en full tid... :)
 
Men nu är mördar veckan är över!! wihooo! 12 timmar igår å idag också... då äre bara att tagga till en ny mördar vecka :o skrivit upp mig på extra listan hela veckan+helgen, fast jag egentligen bara ska jobba tors å fre. men cash är fan king! och sen är det ju stopp vecka v29-30 så får ju lite ledigt då.. men vad fan ska man göra i två veckor??? dom sa att det kanske skulle finnas extrajobb, hoppas de. är man galen eller.
 
Nu ska jag ta det lugnt, kanske fara och träna senare. ladda hem lite filmer!
 
 
 
 

RSS 2.0