vad ska man skriva för rubrik..

skulle först bli en lugn helg med massa pluggande, men så blev de ju naturligtvis inte. I fredags så firade vi josse med utgång på cleo, sen igår så hade hon födelsedagsfest hemma. Har varit en rolig helg med mycket skratt.. :) men idag måste jag ta igen allt jag inte pluggade i helgen, en religionsuppgift och en labrapport... men först ska jag se klart simpsons ;P

!

Grattis snygging 18 år!


sunny day

Idag har jag varit i full gång, först gick jag och växlade tillbaka lite lira till svenska kronor, sen köpte jag silver hårinpackning, gick till skolan en sväng, följde josse till PO's, stan en till sväng, sen gick jag till sun tan och solade, och nu har jag ätit tacos (y) soligt ute också, har varit en bra dag :)
nu återstår de att se vad kvällen har att bjuda på!


Tårta (y)

Idag for min älskling till huvudstaden, och hela klassen är i Alanya. Känns lite ensamt! Men får ju umgås med min fina mamma (y) vi har bakat tårta idag, eller mest jag, den bestod av banan, grädde, chokladmousse, mashan? kräm, å mer grädde, haha :) blev iallafall super god! imorgon måste jag gå till skolan och prata med några lärare... vill inte gå dit! På kvällen blir det kanske grillning :)snart bort från äckel luleå!

Dåligt väder, dåligt humör, på väg att bli sjuk osvosv.... nä idag har inte livet varit på topp om man säger så! och min engelska lärare gör de ju inte bättre heller.... men på onsdag far vi! 19 tjejer och 1 kille till Alanya! ;P kommer bli grymt kul och skönt!! :) måste bara få in alla sista grejer i skolan.. sen är det över!

sunderbyn imorgon..

Alanya 09


RSS 2.0