HELT SLUT

Varit på stepin24 å kört cirkelträning med syrran å elin, man blir tröttare än vad man tror! Ont i nacken har jag också... Känner ju att det blir soffläge resten av kvällen! Ev lite matteräkning.


Söndag

Haft en lugn och skön helg. I fredags blev det träning och mys med Stina. Igår blev det en långprommis i finvädret och en lugn kväll hemma, poppade popcorn och gick och la mig tidigt, var så förbannat skönt :)

Idag har vi varit på Ikea, och jag är helt slut nu efter att jag monterat ihop allt... blev mycket nya grejer, och är super nöjd ;) Bl a, ett skrivbord + stol, matta, sängkläder, ljusstakar, förvaringslådor, lampa..
 

Imorgon börjar en helvetes vecka, plugg för livet. Prov snart!


Hata är ett starkt ord. Ogillar skarpt

Ångrar ju lite att jag har satc boxen. En bra distraktion. Måste verkligen, och jag menar verkligen, räkna matte. Ett delprov om någon vecka! Ge mig styrka..
Nä nu ska jag fortsätta att lösa tal som är omöjliga, typ. Bara att hojta till om någon är villig att vara min personliga matte lärare.

"Måste" ju bara göra lite te först.



Måndagens ord, Less

Städat, gått på isen med Sofia, och varit i skolan. Hyffsat great dag. Men känner mig ändå lite små less? Less på människor, dåliga sånna, less på luleå, allt som har med det å göra, och less på matten. Ja allmänt less bara! Var längesen nu som något fantastiskt hände, åh, kom något roligt! :) Är sugen på äventyr.

Tackar Sandra innerligt som lånat ut sin Sex and the city box medans hon är i Thailand i 6 veckor. Du är grym <3 Men skynda dig hem :)

Skål!

Utgång på ingång. Ikväll firar vi..... livet!


puss


14/2

jamen glad alla hjärtans dag då!
Gjort lite nytta på ltu idag med sofia, det går framåt med matten, sakta men säkert ;)
just fått i mig en protein drink, och snart blir det yoga! varken yogat ellet tränat på över 1 vecka, pga halsen då. så ska bli grymt skönt att få sätta igång igen :) har längtat! Är inte 100 i halsen ännu men det ska nog gå bra..

fick en super fin blomma av pappsen idag! någon som tänker på en iaf! ;p puss <3




12/2-12

Hade en awesome kväll igår.








HÄRLIGT

Gått på stan en sväng med sandra, behövde strumpbyxor, och annat smått å gott... köpte lax också som jag ska äta till middan ikväll, är ju mjukt och bra för halsen :p ska strax börja fixa och sen traska över till fröken sandström. kommer bli en kanon kväll med några härliga tjejer! <3
Halsen är btw, mycket bättre! Såå skönt.


puuss


Fredag!

Sitter i köket och äter frukost, frukt smoothie blev det idag. Tog typ alla frukter å bär vi hade hemma å mixade ihop... äpple, päron, apelsin, blåbär, hallon, kesella, soja mjölk... blev ju helt ok! Skönt för halsen. -9 ute, typ sommar ju! Tänkte gå en liten prommis nu sen ta mig ett avslappnande bad ;)

åh..

Uppdatera just iphonen.... alla appar försvann. :o jobbigt...

Idag har jag iaf orkat städa, gått en liten prommenad med hundarna, fått besök av mina fina flickor! väldigt kort, men kul å se dom :) känns ju som evigheter sen!
känns som att halsen är lite bättre, eller inbillar jag mig... nåja, nu ska jag verkligen försöka räkna lite matte, men det är ju SÅ tråkigt :(

...

Har bestämt att jag ska vara frisk i helgen :) hehe..... gör oont fortfarande, men har en positiv inställning ;) ja för nu är det ju planerat bastu, middag och fest...får väl ta med mig egen soppa i värsta fall. och alkohol, kanske man inte får ta med voltaren? men imorgon har det ju gått 7 dagar, och det skulle ta 7-10 dagar innan halsen blev bra. så nu jävlar. Sjukt rastlös av att bara sitta hemma och ha ont! kan ju inte ens gå till skolan...

Så här fula är Rocky och Helmer när jag kommer ner varje morgon. Sitter och tittar på, ingenting? Desperata efter att någon ska komma.

-2

-2kg sen i torsdags. Börjar förstå hur det är att svälta... Gud vad hemskt! Fyfan:/ sitter och ser tv och har fortfarande så jävla ont, tagit en voltaren men hjälper typ en timme.... Fått i mig lite pulver mos, dog efter varje tugga. Funderar också på vad jag ska beställa från Max när det här är över :) plus meny är bara förnamnet........ SATAN så förbannat gott!!!!!

Måndag 6 Februari

Ja, jag har fortfarande ont i halsen. Det var då ett jävla tjat! Som jag sa till mamma, "ge mig droger!!" haha, bara för att göra henne irriterad. Men det känns nästan så! Ge mig nått som bedövar hela jävla halsen.......

Sitter i soffan och räknar lite matte, har fastnat på några uppgifter hela jävla dagen, och nu så kom jag på det? Helt sjukt, att det bara kommer till huvet sådär plötsligt, från ingenstans. (peppar peppar)
Hoppas det håller i sig nu, för alltid när jag säger sådär så får jag problem med nästa tal.

btw, låten i den här reklamen är ju sjukt mysig :)



soppa...

blev räk-hummer soppa till middag. äter ju typ inget annat än, soppa, glass, yoghurt.. börjar vara ganska så less. inte hjälper det att min bror kommer med chips, godis osv... är så jävla hungrig!! när det här är över, ja men gissa om jag kommer trycka fetaste jävla hamburgaren lr liknande!!

Kvällen blir lugn i soffan hemma, festar väl lös på lite mer glass och värktabletter.




:(

Mår kasst!! Gör ont varje gång jag sväljer... Kan knappt äta och mår illa. Kan det inte vara över nu :(

2/2

Mobilbloggar lite. Är på sjukhuset och väntar på att få bli opererad! Skulle egentligen ske 09.00... Men klagar inte, fått mig ett eget rum på barnavdelningen, fin inredning och jävligt bra service här!:p hungrig är jag Jaaamen nånting! Blir över natten.. Längtar inte efter smärtan. :( Nåja, kommer väl vara död i två veckor nu. Byebye<3

RSS 2.0