mååntag

var hemma idag från skolan, spydde igår kväll och mådde illa, så vågade inte gå idag. har varit grymt skönt att va hemma iaf, har bara varit i sängen typ å sett massa serier =) och nu ikväll så har jag också bara kollat tv. hahhaha inte så händelserik dag men va gör man.
imorgon blire skola :/ tråååkigt. hatar de verkligen. men snart äre lov! wihooo!

sovgott, hejs

rastlös söndag.

igår var vi hos anna och åt jätte god mat och efterrätt :) pratade på hur mkt som helst, och mycket skratt :) sedan for vi hem där vid 12 tiden, la mig direkt i sängen och somnade. mycket mycket skönt! vaknade vid 10 idag, har inte gjort nått speciellt, bara sett massa filmer på tv :) och ätit kladd kaka. skulle egentligen övningsköra en hel del i helgen med det har inte blivit av, igår var jag helt död hela dagen på grund av fredags natten..cp kväll de dära. och pappa å hans kompisar började dricka typ på morgonen. sen idag så var han såklart jävligt bakis tror jag, eftersom att han kom nyss hem från nånstans. och så är de ju så jävla mkt snö ute så orkade inte heller :p
ikväll blir det att plugga lite Rättskunskap, prov imorgon. kommer gå åt helvete.

långt inlägg kändes de som. nåja ha de bra hejs :)


trött lördag...

hejhej :) igår festade vi, all night long, haha bokstavligttalat... men hade jätte trevligt, har aldrig skrattat så mkt åt en människa (joel), haha..
nåja, inte sovit nått inatt, är ganska så dööd. sov nu ca 1 på eftermiddagen, fattas bara 7 till timmar. nä de var en galen natt.. ikväll blir det en tidig kväll och mycket sömn! :)
nu ska jag droppa i ögondroppar i ögonen så att jag kan se, sen ska jag sminka mig lite å senare bär det av till anna i bensbyn på middag :) grattiis, 18 år :)

ha en bra kväll, vi hörs :) pusss

tisdag

hej.
praoen idag, 8-16, börjar bli less på dagiset.. och alla jävla läxor och prov i skolan, vill inte till nått utav de.. vill bara va hemma i min sääng :( tråkigt.. när jag kom hem från dagiset så tog jag det lugnt med mamma ett tag å så åt vi middag åde. sen så har jag pluggat lite NK prov och kollat igenom RK provet, sjukt mycket! drunknar...satsar mest på att klara NK provet. RKn får vänta lite.
Nu sitter jag i sängen och ser på Vänner, älskar programmet så jävla mkt :) sen nu ikväll så blir det att ta de lugnt vill inte dyka ner i mer plugg..... blä.
imorn: prao, plugg.

hejs:)


summertime

lördag 21 maars

hejhej. igår gratta vi linn :) blev en ganska tidig kväll för min del :)
idag så var jag å mamma till kulturens hus, jag skulle hitta en engelska bok att läsa till på engelskan. sen gick vi hem och solade på balkongen :) sköönt.
ska gå och träna sen, har ätit så jävla mkt slisk tors,fre, för min syrra fyllde år ;p
blev taggad som fan idag, TURKIET i augusti!!!!

ikväll blir det typ att umgås med johanna, och kanske någon till? fårse vad som sker:D pusssssssss


josse och jag :) firade elli förra helgen

söndag

igår festa vi, hade roligt som fan :D men är hes som jag vet inte vad :S å vet inte varför heller?
först va vi hos elli, åt middag drack osv :) sen vid 11 kanske, så for vi till johannas syrra som också hade fest, hon fyllde 20, men de va ganska dött dära? de blev en ganska tidig kväll, for hem kanske vid 1 eller nått sånt ;p

idag blir de chiill, hela dagen, :) film å mys! men vafaaan, varför funkar inte ww.tv-dome.net ??????????? är beroende av sidan..
nåja ska gå här i från nu, hämta nå käk :D puss


fredag

hej :) fredag idag, tog sovmorgon till halv 2, gick lite på stan innan å la undan lite grejjer :) vaar tvungen att förnya garderoben lite, men den måste dock fyllas ännu mer. lite sommar nytt ;D
nåja ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ? imorgon blir det iaf fest all day/night long :D bastu,middag,fest :) elli 18 år :)

ha en bra kväll :)
lite kläder jag köpte idag
allt från gina typ, förutom BHn :p
leggnings, röd klänning (syns inte så bra på bilden), rosa blus, brunt skärp, vitt linne å vit BH ;p behövliga saker:)

torsdaag

hej torsdag idag :) sista dagen på dagiset för den här veckan :) skönt ändå. imorn är det skola, och även freedag :) de blir att ta det lugnt då, och på lördag partajj :) elli fyller ju åår :) så de ska bli roligt!
igår var jag hos tandläkaren, och fick reda på något väldigt roligt!! får ta bort min tandställning redan den 27 april! har inte ens haft den ett år! världens jävla lycka! är så himla glaaaaaad!! :)

här tänkte jag komma med lite bilder från lovet.




då var de redan lördag

fan nu är lovet sluuuuuuuuuuut!!!! börjar typ gråta! fan va less...
praoen börjar på tisdag.. surt.. hatar att praoa!
nåvääl haha, gårkvällen var så jävla störd så den är inte värd att nämnas. HAHA, fyfaaan, pinsam kväll. aja, tror ja lärt mig en läxa nu :D kanske?
har degat hela dagen, sett på filmer osv :) har typ vrickat fotjäveln, den gör svin ont..
Ikväll så ska jojehanna komma till mig så ska vi se massa filmer och bara myysa på! den jäveln var fest sugen igen?? men icket jag, fick nog igår :o men vi bestämde oss iaf för att ha mys kväll :) så blir de massa gott på de!
Nu ska jag lägga mig i vår otroligt sköna soffa och kolla på tv :) pussshej

fredag :)

hejhej :) idag har jag inte gjort altl för mkt, bara tagit de lugnt! och sett på film osv :) (Rambo, haha). Sen har jag städat typ hela huset också ... pappa tyckte jag behövde ha nått att göra..
sen gjorde jag middag till mig själv, för fader ska bort, de blev plättar med grädde å sylt ;) gott :)

ikväll så ska jag å johanna partajjjaa :D med hennes syrra å co :) ska snart gå i duschen och det :) ha en bra kväll, pusss

:)

hejhej. igår festade vi :) har inget mer att säga om den kvällen :D hahahahahh!!
gick hem där vid halv 3, och skulle upp kl 10 för att åka slalom med fader :) de va grymt jobbiiigt kan jag säga.. men trevligt ändå, när jag piggna till.
kom hem sådär vid halv 6, å har sovit :)  ´var helt slut.
nåja, fårse vad som händer ikvällen, antingen chilla på själv här hemma eller så vara med johanna å co :)

pussss

tjoho

hallå :) idag har jag varit med johanna all day, vi har sett patrik 1,5 svin kul :D vi låg i varsin ände av soffan med varsitt täcke. och glass på de :) kan de bli bättre? - svar ja. hahah. Nä men, johanna.. fan va mobbade vi är :)
sen gick johanna hem där vid 5, å då for jag å pappa å skulle kolla på slalom skider till mig, hitta ett par på inter sport på storheden, helt okej såg dom ut, orkar inte ha värsta fläshiga för typ 10 000 när jag åker 2 gånger om året.
nåja, och så var vi förbi apoteket å köpte mina jävla ögondroppar! :D haha. mina ögon har ju vart så torra på sistone. pappa skulle försöka få i dom i mina ögon, de va inte de lättaste.. svin obehagligt!!!
nu kom vi iaf hem, och ska väl göra nå middag.. rester typ, grose!!

ikväll, så ryktas det om party, men fortfarande osäkert, fårse vad som händer. hör av er :D pusshej

hejjåhååå

måndag var de idag då :) haft en jävligt hetsig dag.. vakna 10 ungefär, sen gick jag ut på pappas jobb å städade i ca 2-3 timmar, fick mig behövda pengar :) nice. sen åkte jag å tränade med johanna, bodystep, svin kul! svettades som ett as, kände hur fläsket brändes! skönt.
sen kom ja hem åt duscha, sen for vi och solade :) skönt de också.
och sedan for vi hem till mig och så kom sandra också, såg på big brother! så jävla bra :D haha. på tv400 kl 11 varje vardag :)
å nu så sitter vi här på mitt rum, och vill att något kul ska hända.

nåja, sovgott, hejs :)

hejåhå :)

igår var de lördag, då var jag hos johanna med stina å sandra :) vi alla sov över dära, de va väldans trevligt! :) vi såg TV å prata massa, å sandra drog massa blondin å norsk skämt :D de va kul.  nu har jag just kommit hem å tagit mig en semla :D gott! ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog vara med tjejerna igen :) love you guys!
korvsoppa till middag?? - nej tack!! wtf.


ha de bra! :D hejss

på g till stan i fredags.


RSS 2.0