LOV


coolgirl91

studsmatta

valborg :)


idag blev de att vara hemma ;p har lite ångest men de går över sen ;p så nu har man looov :D grymt sköönt :) har ju blivit nyttig, så åt fullkornshavregryns gröt med russin och nötter i, man blev less väldigt fort på de.. smakade inte så mkt.. menmen ;p de gick ner iaf.
idag ska jag nog bara träna och så, ikväll vet jag inte riktigt vad som sker, får väl se :) vi hörs, hejs ;D

lite bilder från helgen


jag. party fredag

jag

stina anna och sandra :) vi hade lite förfest hos mig

sandra och jag :)

jag, grilling på lördagen :) cooling (Y)

grillning (Y)

ericaa

ekis



annars idag så har jag sovit i typ 2 timmar efter skolan, var sjukt jävla trött, sen ska ja se desperate å sen sova igen typ :p imorgon är sista skol dagen! halleluhja! (lr hure stavas) . fårse om jag ens går imorn, har bara idrott å psykologi. men tror då mest troligt de fårse hur ja känner på morgonen :D sen äre iaf mini lov!
i söndags så stoppa jag sandra å johanna upp studsmattan på vår bakgård, hoppade och hade grymt kul :D älskar er brudar !

härlig daag :)

hejhopp. igår så blev kvällen väldigt lyckad! trodde jag inte :) vi va iaf först hos mig och började dricka sen så for vi vidare till camillas 18års fest :) hade vääldigt roligt :) men kvällen blev ändå ganska tidig. vaknade 20 över 8 imorse och kunde fan inte somna om.. de va ju mindre lyckat. å sen vid 10 skulle vi börja kratta gårdjäveln.. tog ju inte bara 4 timmar.. men fick iaf färg på köpet :D sen så stekte jag lite i solen tills jag skulle iväg till johanna och grilla :) jag stina sandra å johanna. vi mös på och hade svin kul :D sen så såg vi eurovision, de va väl helt okej, och norges låt gick väl an :)
tack för en rolig kväll tjejer! love you (L)       (bjuder på bilder sen från igår å idag)

...

ja jag har inte så mkt att säga om veckan.. den har väl sugit ganska hårt. men igår vare bra väder så då solade jag :) har tränat lite i veckan också så de va också skönt.
ikväll så ska jag nog bara vara hemma. jojajjajajajjammmmeeen så är livet.

tisdag

denna tisdag har varit rätt så rolig :) i skolan så hade jag typ svin kul, jag å johanna flummade som cpn som vanligt haha, så spåra de väl lite kanske.. sen när ja kom hem så umgicks jag med mor då såklart, å hon hade köpt ett nytt tv rums bord, de va helt okej, bättre än de förra iaf :) sen så kom broder och skulle ränsa avloppet till tvättstället på toan, hahahahah shit vad hår de var! svin äckligt! sen plugga jag lite nk och så gick väl si så där, prov imorn (y)

sen så kom johanna hit på kvällen, så gick vi och mötte upp elli å gick till kioskpiraten å smoka lite. sen så har vi bara sett desperate å lallat på här hos mig.
ligger i sängen nu ny duschad å fresh! :) 

utegympa imorn (n)


freedagen suger

hejhej. sitter hos blomman, hon jennifer elli å jossi festar och jag å sandra kollar på :) kul, nej. dom ska på krogen. å sen trallar väl jag och sandra hem.. faan vad jag hatar de här... jävligt less. blää. när jag kommer hem ska ja kolla klart filmen som ja började se innan, Marley and Me :) den va typ braa :) haha. kul liv. sen imorgon ska vi typ kratta gården... inte lika kul.. så blir de typ att övningsköra osv :) sen på kvällen ska vi typ grilla å chilla (y) . livet känns lite tråkigt just nu..

nååja, ha en bra fredags kväll :D haha. hejs :)


nån bild jag hitta på johannas familjs dator, när hennes föräldrar var  frankrike :)

härlig dag!

Jävligt dålig uppdatering på sistone.

torsdag idag då, skolan var grymt chill, blev klar med ett arbete i datan och lpl:en var också chill. sen hade vi lunch och skulle sen få reda på hur våra klasser blir, vi ska bli 2 istället för 3. vi behövde iaf inte splittras =) utan vi fick ett litet gäng in i våran klass istället. så jag är happy (Y)
Efter skolan låg jag och solade på balkongen :) sen har jag varit och tränat och chillat med mamma som har gått och jobbat nu. så de blir lonely inatt.
Imorgon är det då freedag. ja å vad sker? haha. ingenting, alla ska toffla eller liknande, och andra på krogen. synd att man inte är 18 då. Blir väl kanske chill kväll med fader eller moder :) kanske lyxar till de för mig med bubbel å massa gott, fårsefårse.

pusss :)

Bjuder på lite bilder från de lilla lovet :)

Jag på valborg hos Nicke :)


Bror och co hyrde badtunna till valborg. som vi utnyttjade på lördagen :)

Josse jag och Hanna :)

Josse jag och Hansky

Johanna hanna och moig

steek (Y)

fy fan vad varmt det var idag! ca 15 grader! ja, fast de vet ni väl som har varit ute :) har iaf solat hela dagen, har fått rätt mkt färg :) igår så festade vi, först hos nicke, vi grilla, käkade å drack osv :) sen for vi till björx för de började spåra hos nicke typ och så, men de sög ganska hårt där på björx. kom väl hem ca halv 4 :) gick och la mig direekt! och vaknade upp halv 11 typ.
ikväll ska jag bara ta de lugnt typ :) chilla på och så kanske  bada i badtunna :D men fryser typ så får se hur de  blir med den saken. nåja vi hörs hejs :D

kanske kommer bilder sen :)

RSS 2.0